Zoque.Forum
»
Üye sayısına ne oldu
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yanlış anımısyorsun. 3000. üyeyi geçen hafta kutladık.
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Bence tasarım ve adreslerdeki değişiklikler üzerine yapılan çalışmaların da etkisi olabilir. Ben eski adres defterimdeki kısayolda bir iki gün bağlanamamıştım. Daha sonra da direkt zoque.net yazarak açılan sayfaki linkten girmeyi başarmıştım.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
forumu uzun zamandir takip edenler hatirlayacaktir. gecen sene forumdaki kavgalar, kisisel sürtüsmeler, forum seviyesi ve forumun gidisati ile ilgili tartismalari gündeme getirmisti. bizlerde daha hizli bir büyümenin bize zarar verecegini düsünerek, bu büyümeyi bilincli olarak engelledik: birkac üye ihrac edildi, üye olmak zorlastirildi, istemeyerekte olsa yeni kurallar eklendi. fakat ilgiyi yeniden artirmayi düsünüyoruz: bunun icin yeni bölümler acmayi planliyoruz. duyuru bölümünde daha önce belirtigimiz gibi forum icin bir arayüz yarismasi var planlarimizda. su son birkac ayim cok yogun gecti, zaman bulamiyorum ve bir takim planlari ertelemek zorunda kaliyorum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!