Zoque.Forum
»
Cinema 4D'ciler böyle buyrun.
|
| Bilgisayar Destekli Tasarım - 3D/CAD 3D ve CAD programları hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Cinema 4D'ciler böyle buyrun.
Selam millet
C4D kullanıcıları yok mu buralarda? Şöyle birbirimize bişeyler soralım öğrenelim. Eğer ilgilenen kimse varsa ben buralardayım sonuna kadar. üye olduğum bir c4d-turk grubu http://groups.yahoo.com/group/cinema4d-turk/ ahanda bu da yakınca açılacağı söylenen web adresi www.cinema4d-turk.com buyrun.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: viyana
|
Re: Cinema 4D'ciler böyle buyrun.
ben de c4d kullaniyorum cok iyi olmasam da
autocad 2006 kullanirken c4dye cok rahat bir sekilde atabiliyordum dwg dosyalarini simdi 2007 war ve surekli sorun cikiyor tanimiyor c4d dosyayi , sketchupa atip ordan tekrar .3ds olarak kaydedip c4de de aciyorum ama kesin bi püf noktasi var 2007 ben bilmiyorum bilen varsa yardimci olursa sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Cinema 4D'ciler böyle buyrun.
2000 yılından 2003 yılına kadar (ki o sene Bilişim Teknolojileri Organizasyonu yarışmasında web kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştuk) kesintisiz Cinema 4D kullandım. Sonradan 3D'ye küstüm eheh. 3 senedir elimi sürmemişimdir belki de. Ama tekrardan başlarsam mutlaka Cinema 4D ile başlarım.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!