|
|
#2 (permalink) |
|
|
emre şan ile temas kurabilirsin. Birebir kurslar veriyor ve sanırım makul da ücretler sözkonusu. Kimdir necidir dersen www.emresan.com idi adresi. (kapalıydı en son) maili de sitede yazıyordur. BRT, TV8, Interstar şimdi de PowerTurk'te çalışan bir 3D Animatör.
Selamımı söylersin (komisyonumu da alabilirim böylece şaka tabi)
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
peki... ama kurs arıyorum
bildiğiniz kurs yok mu peki?
kimse kursa gitmedi mi ? :-) bende kendim öğreniyim düye düşünüyodum, şirketten kursa git karşılayalım teklifi geldi. geri çeviremedim tabi ki, çok ısrar ettiler
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Benim bildiğim Labirent var kurs veren. ( http://www.labirent.com.tr/train.htm )
Şahsi fikrimi sorar isen böyle kurslardan bir fayda sağlama ihtimalin çok düşüktür. Genel kurslar ile 3ds max Fundamentals serisi (türkçeye 3ds max 4 diye çevrildi sanırım. Kapağında bir kadın var ıvır zıvır teknolojik gereçlerle kaplı ) kitapların yapısı aynıdır. Okursun veya gidersin, bitirdiğinde öğrendin sanırsın ama aslında sadece bir adım atabilmişsindir. Yani aynı kalite eğitimi bir tek kitapla bile alabilirsin kendi kendine. Geliştirmek ise bireysel çabana bağlıdır. Bunlar benim şahsi fikirlerim umarım faydası olur. Not : İngilizcen var ise amazon.com'dan bolca giriş, gelişme - uzman kitapları bulabilirsin. Ve tabiki orjinal manualleri de (help dosyaları aynı içeriğe sahip) çok işine yarar. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Ben Labirent'in kursuna katılmıştım, iyi olduğunu düşünüyorum.
Kitaptan çalışmak ile aynı şey gibi görünsede, takıldığınız bir konuda hemen destek alabilirsiniz, soru sorabilirsiniz, ve tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz. Bir öğretmen eşliğinde daha hızlı yol alınabilir düşüncesindeyim. Selamlar |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: 3d max kursu?
Eğer profesyonel 3dsmax kursu arıyorsanız size yardımcı olabiliriz.
www.studyokan.com siteyi ziyaret edip çalışmalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Daha ayrıntılı açıklama yapmak isterdim fakat site yönetimi reklama girdiği için izin vermiyor sanırım. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Cgpark diye bir 3D animasyon ve görsel efekt okulu açılmış. duyduğum ve gördüğüm kadarıyla Cgpark türkiye'nin ilk 3D animasyon okulu. Sadece 3D eğitimleri veriyorlar. Can dostum güzel insan Gültekin Utancak (Guntho) hocamızda orda eğitim veriyor. Eğitmenlerinin hepsi çok ünlü animatörler.Yetenek sınavıyla öğrenci kabul ediyorlarmış. web sitesi: http://www.cgpark.com.tr
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Ben de bir şekilde parçası olduğum için reklama giriyor olabilir; eğer öyle olacaksa yönetim mesajı silebilir.
3DS Max konusunda AEM'i deneyebilirsiniz: http://aem.arkitera.com/ |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!