Zoque.Forum
»
3D Max Dersi almak istiyorum - Ankara
|
| Bilgisayar Destekli Tasarım - 3D/CAD 3D ve CAD programları hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
3D Max Dersi almak istiyorum - Ankara
YA arkadaşlar çok uzun zamandan beri 3D max öğrenmek istiyorum, ama malesef bir türlü bir girişimdee bulunamadım. Ankara' da ikamet edip bana bu konuda yardımcı olabilecek (uygun fiyata) arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsınlar görüşelim. mail adresim info@osmanarslan.com Çok teşekkürler.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: 3D Max Dersi almak istiyorum - Ankara
+1
Ciddi anlamda 3D animasyon dersi almak istiyorum, özellikle modelleme ve efektler konusunda...televizyon animasyonlar1 yapmaya calisiyorum. maviseytan@hotmail.com
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sanırım Ankara' da 3D kursu vermek isteyen birileri yok. Ciddi olarak böyle bir kursa ihtiyacım var. Dİyeceksiniz bir sürü bilgisayar kursu var gitsene... Evet bir sürü var ama burada verilen eğitimlerin (duyduğum kadarıyla) pek iyi olmadığını düşünüyorum. O yüzden özel ders almak istiyorum. Bunun bir nedenide zaman sorunum. Çalıştığım için zaman sorunum oluyor. Lütfen birileri çıksın artık " ben veririm" diyen
![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Peki İstanbul'da resmi olarak bu tür bir eğitim veren kurs var mı?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
izmirde 3dsmax dersi almak isteyen varsa animasyon haricinde olan kısımların dersini verebilirim. ne yazıkki ankara'ya ulaşmam cok zor.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!