|
|
#1 (permalink) |
|
|
selam arkadaşlar max vb. programları öğrenme konusunda sizlere bir iki tecrübemden bahsedeyim özellikle bu işi veren kurslar (labirent vb.) reklam amacıyla söylemedim çünkü türkiyede özellikle Istanbul piyasasında bunun dışında ben duymadım ciddi çalışan bir firma bu tarz kurslar teknik ve pratik yönünden ciddi mesafeler katmakta kullanıcılara. bunun dışında kitaplarda da örnekler güzel bir şekilde anlatılıyor (bazı kitaplar tercüme olduğu için çok anlaşılır bir dili ve pratik örnekleri yok isteyenlere kitap tavsiyesi de verebilirim) aslında ister kitap olsun ister kurs olsun iş öğrenmeye geldiğinde en iyi destek yine kendinizden gelmeli sonuçta günde 7-8 saat aktif olarak bir 3D programını kullanmadan ya da her gördüğünüz nesneyi acaba bunu nasıl modellerim diye kafayı yormadan bu iş öğrenilmiyor. açıkası çok fazla pratik yapmak ve 3D nin temellerini sağlam atmak çok önemli bunun dışında son olarak söylemek istediğim şudur gerçekten bu işi iyi öğrenmek isteyen birçok insanın genelde düştüğü bir yanılgı var bu işi sırf merak ettiği için öğrenmek istiyorlar ancak merak çoğu zaman yerini bıkkınlığa bırakıyor bu işi merağın dışında ciddi olarak öğrenmeyi istemek ve güçlü bir gözlem yeteneği gerekiyor. istediğiniz her konuda ben kendi adıma yardıma hazırım sağlacakla kalın... fox
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
kitap
selamlar benim elimde nezih kambur'un kitapları var iki cilt birisi modelleme diğeri görselleşirmeyi anlatıyor cd içerisinde çok sayıda örnek içeriyor ben çok yararlandım bu kitaplardan size de tavsiye ederim tavsiye etmediğim bir kitap var bu da sistem yayıncığın max kitabı her ikisi de var bende ancak nezihin kitabı tercüme olmadığı, pratik ve anlaşılır olduğu için benim tercihim kolay gelsin..
fox
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!