Zoque.Forum
»
3D logo
|
| Bilgisayar Destekli Tasarım - 3D/CAD 3D ve CAD programları hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
3D logo
Cinema 4D ile uğraşıyorum render sonuçları eklediğim dosyadaki gibi olmuyor bir türlü . Mutlaka görmüşsünüzdür bir yerlerde, ben de gazeten taradım çok iyi gözükmüyor ama bu türden 3D logolardaki gibi olsun istiyorum yumuşak bir ışık , keskin olmayan bir extrude etkisi, doğal bir gölge. Extrude ayarları ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü çok denedim mutlaka ya ışık ya da renderla ilgili bir ayrıntı var diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
Re: 3D logo
bu tür çalışmalar 2d de ilustratörler tarafından da yapılabilir eğer dokuda çok fazla ayrıntı yok ise (gönderdiğin taramada bunu görmek mümkün değil ) bu muhtemelen ilustrasyondur, çünkü baskılarda vektörel çalışmalardan daha iyi sonuç alınır.
özetle aynı aynı yöntemi , programı ve hatta aynı sürümü kullanmıyorsan bire bir sonuç almak oldukça zordur. yaklaşmak bile başarı sayılabilir. ![]()
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
mesela :
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
GI ile render etmeyi denersen problem kalmaz. Ekte hazırladığım bir sahneyi GI render için buraya gönderdim. Işıklandırma ve materyallerde reflection gibi etkiler ve envorienment atarsan istediğin bir çok sonucu fazlasıyla elde edebilirsin. Çok uğraşamadım tam iş çıkışı gördüm bu mesajı. Biraz uğraşırsan istediğin etkiyi c4d sana verecektir.
Diğer taraftan render süresi bu sahne için bilgisayarınla doğru orantılı cok uzun yada uzun sürecektir. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Şanlıurfa
|
Alıntı:
sadece Adobe İlüstratörü kullanmak ilüstratör olmaya yeterli midir.? sanmıyorum, geçi ifademi de yanlış anlamış olabilirsin veya yanlış ifade etmiş olabilirim. Saygılarımla
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
"Adobe illustrator'de 3D extrude&bevel ile yapılabilir" şeklinde anladığım için "zor" ifadesini kullandım. hiç bir şekilde Adobe illustrator kullandığım için ilüstratör olduğumu ifade etmedim, etmem. çıkışınızın beni üzdüğünü söylemeden geçemeyeceğim. ben de saygılarımı sunuyorum.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
makgul: Sorum 2D programla yapılır mı veya hangi programla yapılmış şeklinde değildi, öyle olsa konuyu 2D (Luna) Forumunda açardım. Cinema 4D, 3DS Max teknikleriyle ilgili.
byRAM: Teşekkür ederim benim yerime İllustratorda olmayacağını anlattığın için. Sen açıklamasaydın ben açıklayacaktım Illustratordaki extrude ile yapılabilecek olanı. Se7en: En yakın cevabı verip örnek dosya hazırladığın için sağol. Burada ve burada iki örnek daha buldum. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi |