Zoque.Forum
»
Maxon ile 2 çalışma
|
| Bilgisayar Destekli Tasarım - 3D/CAD 3D ve CAD programları hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Maxon ile 2 çalışma
Maxon cinema 4d xl 6 ile yaptığım 2 çalışma . Bi yorumlarınızı alayim dedim . Fazla güzel olmadı ama bilgisayar kaldırmıyor programı . Daha detaylı bir çalışmayı daha güzel bir bilgisayarda yaparım ancak ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
zoltix,
tam içimden daha iyisini yapar diye geçiriyordumki bilgisayar sorununu dile getirmişsin.. neyse kendini zamanla yeniliyorsun ve hepsi ileri doğru gidiyor bence. ama şekil olarak farklı şeyler tasarlasan belkide daha iyi olur. iyi günler
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: -
|
bence metaball'lar ile uğraşmaktan ziyade , genelde wallpaper türü çalışmalar yaptığın için basit küçük modeller yapmayı dene,
Bende 1 kaç hafta önce boyle bir çalışma yapayım diye oturdum bilgisayarın başına ama aklıma kompozisyon gelmediği için modeller boyle kaldı bilgisayarının özellikleri ne ? ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
ilk olarak yaptığın modelleme çok güzel olmuş .
bilgisayarımın özellikleri : p 233 MMx , 4 gb harddisk , 96 mb ram Bu kötü şartlar altında yapmaya çalışıyorum . Cinema 4d'yi kullanırken takılma ve benzeri şeyler çıkıyor . 16x16 Render etmek yaklasık 3 saati alıyor . Çok detalı karışık şeyler çıkartamıyorum bu yüzden . Yaptığım grafikleri renklendirmemin sebepi ise bunları sayfaya galeri bölümünde yer veriyorum . Daha canlı calısmaları seviyorum ....
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: -
|
saol ,
bilgisayarının özellikleri aslında çok kötü değil , 166 mmx 'te koskoca müzik seti modelleyen adamı gördüm render süresinin falan bu kadar çok tutmaması lazım , başka programlarıda dene yada cinema 4d xl 7 'yi falan bulmaya çalış.benim bilgisayarda oyle pek yüksek bişey değil , celeron 400 ve 128 ram ne diyim pentium 1000 alıpta yalnızca chat yapanlar utansın ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ÇOK HAKLISIN :d He birde sadece oyun oynamak için alanlarıda unutmamak lazım ![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Selam
ARda bende maxona ılk başladığımda senin gibi çalışmalar hazırlıyordum. Metaball eheh vazgecılmes bı tutkuydu. Baktımki bıraz daha gelişmem gerekiyor mdelleme gerekiyor. Bunlara çalıştığında çok guzel şeyler çıkyor ortaya. prodigy modelleme tekniğin çok güzel.
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
senin bilgisayarda ne derece seyler yaptığını biliyoruzNeyse ben çok konuştum bu thread'ta ![]() yorumlarınızı bekliyorum ...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!