Zoque.Forum
»
after effects de kalite sorunu
|
| Bilgisayar Destekli Tasarım - 3D/CAD 3D ve CAD programları hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
imajlarda ve videolardada hep bu sorun var
örnegin birkaç tane videoyu veya resimi ufak ufak kareler halinde
aynı sayfada oynatırken aynı problem oluyor kenayları nekadarda kjaliteli olursa olsun bozuluyor. üstelik çok iyi bir video kartıyla capture ettigim görüntülerde bile.bu isi yapan arkadaslar bu kaliteyi nasıl yakalıyor |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
sorun ayarlarda degil
butun ayarlarını kontrol ettim best settingste ve hatta 1*1 render yapıyor sıkıstırıkende indeo 5. 11 veya mpeg 4 kullanıyorum simdi uleadı kurdum bir deneyeyim peki senin hic ytextlerle çalışman oldumu veya vbirkaç videoyu yanyana getirip
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tabiki, sürekli text, grafik dolu filmler yapıyorum. Yanyana büyüklü küçüklü karelerde oynayan filmler oluyor aynı anda. Ben de sorun olmuyor valla. Anlayamadım açıkcası neden olduğunu. Benim ayarlarım şöyle oluyor:
Render settings: Quality:Best Resolution: Full Output module: Format: video for Windows video Format:Microsoft video 1 (Degradelerde sorun çıkarıyor, sadece binlerce rengi desteklediği için ama yine de iyi) veya Divx serisi veya none (Buradan alıp Ulead'e taşımak, oradan Microsoft Mpeg yapmak için) Film size'ı çok fazla olmasa göndereceğim hatta bir örnek ama gerçekten ben de sorun olmuyor. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!