Zoque.Forum
»
Dijital Fotoğraf Makinası (Alınık)
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul...
|
Dijital Fotoğraf Makinası (Alınık)
selamlar sayın ölümlüler... digital fotoğraf machine alıcam... 2-3 megapixel... max 400 dolar veririm... tekliflerinizi bekliyorum... para hazır... mutlaka almam lazım bu aralar... yoksa bu para bende durmaZzZ...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Selam
Konica KD-400Z var elimde Daha yepyeni bir makine. ve sadece 15 gun kulllandim. 400 usd istiyorum ama su anda yurdisindayim. bu ay sonunda bir arkadasim gelecek TR ye onunla gonderebilirim makineyi yaninda iki tane 16 MB lik SD kart la birlikte. Tum ekipmanlari da saglam ve eksiksiz olarak en gelismis ve hicbir baska makinede olmayan ozelligi hem SD/MMC hemde MS genisleme yuvasi olmasi. Batarya suresi cok cok uzun diil ama fotograf cekimine gore degisir. Bir ekstra batarya alirsan bu isi bitirirsin. Ben ihtiyac duymuyorum simdilik. makinenin incelemesini buradan okuyabilirsin istersen bana mail at konusalim --------- duzenleme yaptigim yer "450 usd istiyorum" -> "400 usd istiyorum" ---------
rename Mesaj rename tarafından 23.05.2003 (16:58) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!