Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Bit Pazarı » [aranıyor] photosig.com pass code

Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 04.09.2003   #11 (permalink)
Phys

Phys's Avatar

Yer: İstanbul, G.O.P
Peki paralı bir uyenin sana verdiği kod ile netür bir üyeliğe sahip oluyorsun. Basic olandan daha ustunse bende arayışa girice
konu photosigden açılmışken fotograflarım

Mesaj Phys tarafından 04.09.2003 (01:10) yeniden düzenlendi..
Phys şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 04.09.2003   #12 (permalink)
plush

plush's Avatar

Yer: istanbul
benim aradığım basic membership code. limited membership zaten sitesinde veriliyor. ama yaptıkları zorlayıcı 3 günde bir foto filan. sanırım bu iş yatacak gibi en iyisi kendime bir gallery sistemi kurmak

ama yabancı fotoğrafçıların işlerinize yorum yapması için güzel sitelerden birisi photosig. başka fotoğrafları olanlar varsa koysun diyeceğim ama konu bit pazarı formatından çıkmasın ltf.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 04.09.2003   #13 (permalink)
Phys

Phys's Avatar

evet o kod herkes için varmış. Ben sürekli Sign in olduğum için Sign out oluncada olduğunu görünce farkettim. Free member shiple limited arasında farkvarmı. yukarda bahsedilmişte...birde [url] www.photoblink.com[url] var. Buraya da 5,6 ay önce kayıt olmuştum ücretsizdi sanırım günde 1 fotoluk uyeliği vardısite bana çok karmaşık geldiği için tercih etmedim...
Old 05.09.2003   #14 (permalink)
malina

malina's Avatar

Ücretsiz olanlara 3 günde bir gönderme sınırı koymazlarsa, sitelerini insanların kendi fotoğraf arşivleri gibi kullanmalarını nasıl önleyecekler? Bu sınırlama, gönderecekleriniz konusunda seçici olmanızı da sağlıyor...

Bir ara bende kodu aramıştım ama bulamadım..
Old 06.09.2003   #15 (permalink)
Phys

Phys's Avatar

Belki aklınıza gelmiştir ama Photosig user kısmında özellikle Türkiye'den katılan kullanıcılardan edinebiliriz sanırım...

yukarıdada sordum bilginiz varsa Pass code ile yapılan uyeliğim basic uyelikten ne farkı var?
Old 06.09.2003   #16 (permalink)
plush

plush's Avatar

anlaşılmamın çok zor olacağı bir konumda şu msjı yazmak isterim ki kodsuz yapılan üyelik pek bir işe yaramıyor. anca bir kaç tane yorum yapacaksın o zaman sana photo upload imkanı sağlıyorlar.

eğer kod ile yaparsan böyle bir zorunluluğun yok sana verilen zamanda photonu yüklüyorsun yeterli.

@malina
sen bulamadıysan sanırım benim şansım daha düşük
neden? diye sormak anlamsız geldi ama öyle hissettim bir anda...
Yanıt

Etiketler
code , pass , photosigcom , araniyor

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 03:02.