Zoque.Forum
»
[aranıyor] photosig.com pass code
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
Peki paralı bir uyenin sana verdiği kod ile netür bir üyeliğe sahip oluyorsun. Basic olandan daha ustunse bende arayışa girice
![]() konu photosigden açılmışken fotograflarım
.../// Pamuk proton ve yedi elektron ... Mesaj Phys tarafından 04.09.2003 (01:10) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
benim aradığım basic membership code. limited membership zaten sitesinde veriliyor. ama yaptıkları zorlayıcı 3 günde bir foto filan. sanırım bu iş yatacak gibi en iyisi kendime bir gallery sistemi kurmak
ama yabancı fotoğrafçıların işlerinize yorum yapması için güzel sitelerden birisi photosig. başka fotoğrafları olanlar varsa koysun diyeceğim ama konu bit pazarı formatından çıkmasın ltf.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
evet o kod herkes için varmış. Ben sürekli Sign in olduğum için Sign out oluncada olduğunu görünce farkettim. Free member shiple limited arasında farkvarmı. yukarda bahsedilmişte...birde [url] www.photoblink.com[url] var. Buraya da 5,6 ay önce kayıt olmuştum ücretsizdi sanırım günde 1 fotoluk uyeliği vardısite bana çok karmaşık geldiği için tercih etmedim...
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Ücretsiz olanlara 3 günde bir gönderme sınırı koymazlarsa, sitelerini insanların kendi fotoğraf arşivleri gibi kullanmalarını nasıl önleyecekler? Bu sınırlama, gönderecekleriniz konusunda seçici olmanızı da sağlıyor...
Bir ara bende kodu aramıştım ama bulamadım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Belki aklınıza gelmiştir ama Photosig user kısmında özellikle Türkiye'den katılan kullanıcılardan edinebiliriz sanırım...
yukarıdada sordum bilginiz varsa Pass code ile yapılan uyeliğim basic uyelikten ne farkı var?
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
anlaşılmamın çok zor olacağı bir konumda şu msjı yazmak isterim ki kodsuz yapılan üyelik pek bir işe yaramıyor. anca bir kaç tane yorum yapacaksın o zaman sana photo upload imkanı sağlıyorlar.
eğer kod ile yaparsan böyle bir zorunluluğun yok sana verilen zamanda photonu yüklüyorsun yeterli. @malina sen bulamadıysan sanırım benim şansım daha düşük neden? diye sormak anlamsız geldi ama öyle hissettim bir anda...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!