Zoque.Forum
»
[aranıyor] photosig.com pass code
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
[aranıyor] photosig.com pass code
photosig.com ailesine dahil olmak için elinde kod olan varsa ilgileniyorum. (fiyat tabi ki düşünmüyorum böyle bir iş için)
ama isteyen varsa livejournal.com kod'u ile takas edebilirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
"In order to create a new account and participate in photoSIG, you need a membership pass code. You can obtain a membership pass code in one of three ways."
yani diyor ki kim olduğunuzu bilmiyoruz. ya dayınızın kartını [membership kodu] ya da $25 dolar getirin diyorlar. getirmezseniz içeri girersiniz ama hiç bir photo yükleyemezsiniz diye de eklemişler. daha ne yapsınlar değil mi? ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
photo göndermek sitenin en önemli amacı şu anda
$25 doların çok olup olmadığı konusundaki göreceli yorumunu bir kenara bırakırsak ortada illegal bir şey olduğunu zannetmiyorum. sonuçta aradığım serial değil. invite a friend kodu. yani senin için çok olmayan $25 dolar veren insanlara bir de kod veriliyor. bu kod $25 dolar verilenler ile aynı özellikleri sana sağlamıyor ama free membershipten daha üstün olan limited membershipi sana sağlıyor. böylece fotolarını para ödemeden koyuyorsun. livejournal, deadjournal vs. sistemleri genelde böyle işliyor. search to live, and than desgin ![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
tamamdır
sanırım bana daha acil bir zaman dilimi içinde gerekecek bu kod.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
aramızda yok sanırım hiç para verip üye olan
aslında kendi siten varsa neden photosig'e para verelim diye düşünüyor insan ama yabancıların bir şekilde yaptığın işlere yorum yapması özendiriyor insanı heralde bir kaç tane daha yabancı foruma yazıp insana mail atacağım.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
selam ben Basic member olarak gözüküyorum ve 3 günde bir resim ekleme hakkım var upgrade bölümünde membership pass code var. Bu senin istediğinmi acaba. Ben bunu denedim ve limited member oluyosun. yani yazdığın yorumlara 72 saat içöerisinde 3 oy alırsan resim ekleme hakın oluyo sanırım tam incelemedim. işine yarar sa şu an yaptığım limited uyeliğin şifresini sana gönderirirm.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!