Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Bit Pazarı » Acil Satılık Bilgisayar

Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 04.04.2004   #1 (permalink)
Mister C

Mister C's Avatar

Yer: Ankara
Acil Satılık Bilgisayar

Acil para ihtiyacından dolayı;

* P3 450 mhz,
* 192 MB SDRAM,
* 15 GB Hard Disk,
* 64 Mb Nvidia GF2 Mx 400 TV-Out Ekran Kartı
* Sound Blaster Live! Value Ses Kartı
* Philips 105E Monitör
* LG 52x CD-Rom Sürücü
* Conexant SoftK56 Modem
* AVerMEDIA AVer TV Studio Tv/Fm Kartı

SATILIKTIR...

İlgilenenler buradan mesaj atabilecekleri gibi,
0535 238 14 68 numaralı telefondan da ulaşabilirler.

Saygılarımla.
|ø|ROYAL|ø|BLOOD|ø|
Mister C şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 04.04.2004   #2 (permalink)
maver

maver's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 3
Re: Acil Satılık Bilgisayar

bir fiyat belirlediniz mi?
komple mi satacaksınız yoksa parça parça satmayı düşündünüz mü ?

farz-ı misal ben monitor, ekran ve tv kartına talip olabilirim.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 07.04.2004   #3 (permalink)
Mister C

Mister C's Avatar

Dediğim gibi acil satma durumu olduğundan 650-700 milyon civarında bir şey düşündüm. Sonuçta işlemci hızı ve diğer bazı ekipmanlar düşük düzeyde. Zannımca bu fiyat uygun.

Parça bazında satmak ise zor oluyor bilindiği gibi. Bu nedenle tek tek satmayı düşünmüyorum.

Saygılarımla...
|ø|ROYAL|ø|BLOOD|ø|
Old 07.04.2004   #4 (permalink)
blurise

blurise's Avatar

Yer: İstanbul

650 - 700 milyon yüksek bir rakam, 500$ı geçiyor istediğin fiyat. Bence yapacağı enn fazla 300$ civarı. 500$a şu an PIV 2 GHz sistem alınabiliyor.. Bilgin olsun.
blurise şu an çevrimdışı  
Old 07.04.2004   #5 (permalink)
DrMcCoy

DrMcCoy's Avatar

Yer: somewhere over the rainbow

Alıntı:
yaramazkedicik tarafından gönderilen mesaj:
Senin cidden piyasadan haberin yok

* P3 450 mhz, --> 25$
* 192 MB SDRAM, -->30$
* 15 GB Hard Disk, --> 20$
* 64 Mb Nvidia GF2 Mx 400 TV-Out Ekran Kartı --> 20$
* Sound Blaster Live! Value Ses Kartı --> 3-5$
* Philips 105E Monitör -->45$
* LG 52x CD-Rom Sürücü --> 6-7$
* Conexant SoftK56 Modem --> 2-3$
* AVerMEDIA AVer TV Studio Tv/Fm Kartı --> 40-45$

En yüksek değerleri aldığımızda 200$'a gider. Ancak sen istediğin fiyattan satmak istiyorsan fazla anlamayan birilerine yada ofis gibi bir yerde kullanacak birilerine sat derim. Zaten 650-700 milyon verecek kadar da kimse saf değildir. Sen verirmiydin kardeş 700 milyon o makinaya?
bence monitore az soylemissin arkadasim, monitorun fiyatinin 75 felan olmasi gerekmez mi? kac inc acaba o?
aver tv yede cok yazmissin bence.
Old 08.04.2004   #6 (permalink)
Mister C

Mister C's Avatar

Elbette ki piyasadan haberim var. Şu anda minimum p4 makineler 500$ civarında oynama yapıyor. Ama dediğim gibi acil paraya sıkışmasam böyle bir şeye tenezzül dahi etmezdim. Ki zaten Zoque gibi bir ortamda normal şartlar altında bunu yapmam saçma olurdu.

Zaten farklı yerlere de ilan vermiş durumdayım. Benim ki sadece bir umut. Çok da ütopik olduğunun ayırdında olarak,

Saygılarımla...
|ø|ROYAL|ø|BLOOD|ø|
Old 08.04.2004   #7 (permalink)
maver

maver's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 3

sen bana bir milyar ver ben sana benim makinamı vereyim
amd2600,512kingston,32gforce, cd,cdr,dvd, 21"compaq
Old 09.04.2004   #8 (permalink)
KheLL

KheLL's Avatar

Yer: İzmir

Alıntı:
maver tarafından gönderilen mesaj:
sen bana bir milyar ver ben sana benim makinamı vereyim
amd2600,512kingston,32gforce, cd,cdr,dvd, 21"compaq
Güzel makine
Old 12.04.2004   #9 (permalink)
Punisher999

Punisher999's Avatar

Arkadaşlar ;

İsteyen istediği şeyi istediği fiyata satar. Bazı mesajlardaki yaklaşımlar çok rahatsız edici. Başka forumlarda da bu tip durumlar yaşadım ve genelde her zaman sonuç bit pazarı bölümlerinin girişine bu tarz eleştrilerin yapılmaması şartının eklenmesi oluyor.

Millet olarak hepimizde ortak bir payda var "Malımız değerli". Bunun tek sebebi gelir düzeylerinin görece düşüklüğüdür. Kolay alınmayan şeyler kolay da gözden çıkarılamıyor. Bu sebeple 10 liralık şeye 100 lira da istenebiliyor ki bu durumda bence daha toleranslı yaklaşmak lazım.

Ama tüm bu gerçekler bize "o mal o kadar etmez sen uçmuşsun" gibi sözler sarfetme hakkı tanımamalı bence.

O makineyi git anlamayana sat demek te insanları dolandırıcılığa teşvik etmekten başka birşey değil. Veya ben zaten bunu anlamayana satacağım şansımı deneyeceğim demek te çok yanlış.

Bunca şeyi sadece zoque gibi elit bir forumda bu mesajları alt alta görmenin şoku ile yazdım. Yoksa kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok.
Punisher999 şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
bilgisayar , satilik , acil

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:03.