Zoque.Forum
»
ihtiyaçtan acil satılık 6600...
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ihtiyaçtan acil satılık 6600...
fatura gibi dünyevi yükümlülüklerimden dolayı severek aldığım 6600'ü ve birlikte aldığım parçaları satmak zorundayım. ilgilenenlerin ucuz tezgah mantığında pazarlık yapmaması ricamdır.
- halen garanti kapsamında ve 2,5 ay kullanılmıştır - ekranının folyosu dahi çıkartılmamış derece yenidir. - standart verilen 32 mb'lık olana ek olarak 64 mb'lık bir hafıza kartı mevcuttur. - adaptörü, ambalajı ve kitapçığı dahil herşeyi mevcut - billington marka bluetooth adaptörü ve buna ait yazılım cd'si - yanında yazılımı ve bilimum oyun, theme, grafik ve ses tonları içeren bir dvd hediyesi - garanti konusunda problem çıkmaması için faturasıyla verilecktir istediğim rakam peşin 700 milyon; gen-pa'da sadece cihaz 650 civarında, yan ürünleri 120 ediyor. iletişim için lütfen obsesif@gmail.com adresinden mail atın. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: ihtiyaçtan acil satılık 6600...
gecen hafta 8210 telefonumu sattim ve bu ay icinde bi 6600 veya 3650 telefon almayı dusunuyordum. senin telefon iyi güzelde cok istedigin dun nette arastirdim. 400-500 arasi ikinci elleri bazılarında 128 mb hafıza kartı bile vardı. ama senin telefon dediginine gore cok yeni son fiyat ne olur. kesin alıcıyım.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
650 olur ancak; zira tertemiz, garantili olmasının yanına üzerine ek verdiklerimi de düşünürsen makul bir rakam... 400e aldıklarında garanti var mı? yanında bluetooth'u falan veriyo rmu?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
senin 6600'in satilma durumu ne? satmadiysan bir haber ver, bir seyler yapabiliriz
MSN sinanyildiz@gmx.net |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!