Zoque.Forum
»
Kullanima hazir ASP online alisveris altyapisi
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Re: Kullanima hazir ASP online alisveris altyapisi
Alıntı:
Muhasebe, satış, stok, pazarlama, crm vs. gibi farklı alanlarda bilgileri olan, iş süreçlerini iyi bilen iş analistleri ile oturup güvenli, performans olarak iyi bir kod yazarsan belki 100.000$ bile veren olur. Hala yukarıdaki mesajın özünü anladığını düşünmüyorum ![]()
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
- 25000$a hatta 50000$a bir alışveriş scripti alan açıkçası biraz salaktır. onaylamasam da sağlam ASP/PHP bilen 2-3 kişiyi 2000$ maaşla 2 ayda (=toplam maliyet 12bin $ olur) çalıştırsan bu kodu yazarlar. kaldı ki istediğin karışıklıkta kodu 1000-2000$lara yazan bir sürü de adam biliyorum. türkiye'de bir seferde voliyi vurma mantığı pek bir rağbet edilen düşünce şeklidir. oysa aynı ürünü 10 kişiye 1/10 fiyatla satılması yine aynı parayı daha zahmetsiz kazanılmasını sağlar.
- demosu olmayan bir ürünü kimse satın almaz. madem kendine bu kadar güveniyorsun, otur, scriptini component olarak geliştir ve kendi server'ında dll olarak kurulu olsun demonstrasyon için. o da gider başka 1-2 serverdan onaylama bilgisi almadan düzgün çalışmaz mesela. emin ol, bu detayda korunmuş bir scripti her ASP'ci ya da hosting şirketi kurcalayamaz. - ürünü en azından screenshot'lar ile bile tanıtabilirdin.ama demosu yok, isteyen özelden irtibat kursun demek bence çok saçma. madem halka açık bir forumda bunu söylüyorsun, devamını da burada getir derim ben de. almayacak bile olsam tr'de neler yapılmış, ihtiyaç halinde bir arkadaşımı nereye yönlendirebilirim bilirim diye görmek isterdim. - paranoyan devam ediyorsa, anlaş yabancı bir yazılım şirketiyle; onlar satsın, sen de paranı al tıkır tıkır... ama orada da demosunu göstermezsen ayıp olur hani. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
satın almayı düşünüyorum, ilgileniyorum diyen adam bana mail atsın dedim zaten sorun ne? bırakın gereken neyse ben düşüneyim! kendi fikirlerinizi kendi projelerinize saklayın ve gereksiz sohbetlerinizi forumun bu kısmından uzak tutun lütfen. teşekkürler
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
|
Bence kızacak birşey yok. Hemen herkes aynı fikirde birleşiyorsa bu görüşlerden faydalanmak lazım derim. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Öneri bazında da diyorum ki basit bir broşür bile olsa ürünle ilgili bir demo hazırlamadan ilanın havada kalır.
Ekranda yapılan her işlemi kaydedip daha sonra da az yer kaplasın diye SWF formatına çeviren 3-4 yazılım sayabilirim bir kalemde. Alıntı:
Burası babamızın mali da değil onu da hatırlatmak isterim. Fikir beyanı istemiyorsanız bir paylaşım ortamı olan zoque.net forumuna girmek yerine, size blog sitesi yapmayı öneririm. Sen konuş, sen sus, sen fikrini kendine sakla ile bir yere varamayız diye düşünüyorum. Umarım yapıcı algılarsınız mesajımı. Hayırlı işler... Mesaj Punisher999 tarafından 30.12.2004 (00:54) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Burası gittigidiyor.com gibi bir yer değil ki insanlar fikrini belirtmesin... haber verdiniz, insanlar fikir belirtti; alacak olan kişi zaten özel mesaj alanınıza bir not bırakır... arkadaşım, kardeşim gibi çıkışlara gerek yok. Sizden kimse hesap sormuyor beyefendi. Dalga da geçmiyor kimse. Bu fikirlere sizin ihtiyacınız olmayabilir ama bu forum sadece sizin varlığınızdan oluşmuyor; yararlanan başkaları da var. Ben yazılanları okuyorum ve merak ettiğim bir kaç noktanın çözümü hakkında az çok bir fikir edindim.
Bu konuda siz yine gereken neyse düşünün de kimse size "neden böyle yapıyorsun" şeklinde laf ebeliği yapmıyor zaten; ama aynı doğrultuda bir şeyler yapmayı düşünenler bir fikir ediniyor olamazlar mı? Buna da mı karşısınız? Burası alışveriş sitesi gibi bir yer olsa neyse... Bu ne asabiyet?
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
bu forum kişisel amaçla kullanılabilecek bir araç değildir. açtığınız konu sadece sizin sahipliğinizde olan bir şey değildir. açtığınız konu başka insanların faydalanması amacıyla burada açık durur. alışveriş yada ilan sitesi olmadığı çok açık. kullanıcı sözleşmesinde de bu çok açık bir şekilde dile getirilmiştir. burada yazılanlar sizin şahsınızda, konunun içeriğinde olabilecek durumlarda diğer insanlara da yol göstermek/deneyimleri paylaşmaktır.
bunların dikkate alınması dileğiyle...
|
|
|
#18 (permalink) | ||||
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
Alıntı:
Fiyatlandırma konusunda tekrar döneyim ben. Eğer büyük bir firma değilse, en fazla 5000 verir, belirttiğin gibi çok kapsamlı ve analıstler eşliğinde yapılmış bir sistemse de zaten böyle sistemler için özel bir departman kurmak ve @cgencer in de dediği gibi Alıntı:
Neyse ben anladığımı anlatmak istedim. Zaten ilk mesajın sahibi de bana göre anlamsız bir tavır sergileyerek , Alıntı:
Daha da fazla uzatmayayım. |
||||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
İyi niyetle yazılmış mesajlara "Vazgeçtim arkadaşım" şeklinde Kasımpaşa ağzıyla cevap vermek son noktadır benim için.
Öneri getirmek, forum etiği konusunda uyarmak için klavye başında harcadığımız 3-5 dakikaya da yazık diyorum başka birşey demiyorum. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter |