|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[SATILIK] Roman, İngilizce Hikayeler ve ÖSS Hazırlık Setleri
Kitaplığımı temizlerken arka rafında unuttuklarımı gördüm; ilgilenen olursa roman/hikaye/şiir ve ingilizce hikayeleri 2 YTL'ye verebilirim. Aralarında çok iyi olanlar var; ortalıkta dolaşmasınlar. ÖSS Kitaplarımdan alıp da dolapta unuttuklarımı da 3YTL'ye satıyorum, çok fazla ve ağır. Hepsini çözen Boğaziçi'ne girmezse adiyim. İletişim: mtlda@mtlda.com Teşekkürler. ROMAN - HİKAYE - ŞİİR -Nihat Behram / Darağacında Üç Fidan -Nur Yaycıoğlu / Özgürlüğümü Alacağım -Vedat Türkali / Komünist -Turan Feyizoğlu / Deniz - Bir İsyancının İzleri -Erdal Öz / Yaralısın -Erdal Öz / Kanayan -Bekir Yıldız / Sahipsizler -Orhan Kemal / Kanlı Topraklar -Bertolt Brecht / Halkın Ekmeği -Mahmud Memduh Uyan / Ben Bir İnsanım -Fatoş Dilber / Demokrasi Tutkusu -Rıfat Ilgaz / Sosyal Kadınlar Partisi -Sakıncalı Yazarlardan Sakıncalı Öyküler -Erbil Tuşalp / Artık Demokrasi İsteyin -Erdal Atabek / Belki de Sensin -P.J. Proudhon / Makaleler -Lütfü Oflaz / Bir Mahkum -Ahmet Altan / Geceyarısı Şarkıları -Ahmet Altan / Karanlıkta Sabah Kuşları -Emin Çölaşan / Turgut'un Serüveni -Bekir Yıldız / Halkalı Köle -Cezmi Ersöz / Hayat, Bir Emrin Var Mı? -Michael Crichton / Haksız Yasak -Harun Karadeniz / Olaylı Yıllar ve Gençlik -Erendiz Atasü / Dağın Öteki Yüzü -M. Emin Değer / CIA Kontr-Gerilla ve Türkiye -Hasan Hüseyin / Acıyı Bal Eyledik -Kemal Ateş / Çürük Kapı -Harun Karadeniz / Yaşamımdan Acı Dilimler -Erdal Öz / Deniz Gezmiş Anlatıyor -Jack Higgins / Vuruş -Jack London / İntihar -Hanifi Göçer / Çölde Kaybolan Irmak -Yılmaz Peker / İhtiyar Kemancı -Gani Müjde / Ya Benimsin Ya Toprağın Ya Da Arasını Bulalım -Oktay Akbal / Atatürk Bir Gün Gelecek -Robert Littell / Büyük Oyun -Orhan Kemal / Avare Yıllar -Şemsi Belli / Anayasso İngilizce Hikaye Kitapları -Dark Streets - Penguin Readers - Beginner -A Christmas Carol - Now Age Books -The Prisoner of Zenda - New Age Books -The Railway Children - Penguin Readers - Level 2 -Jane Eyre - New Age Books -The Canterville Ghost and The Model Millionaire - Level 2 -Guliver in Lilliput + activity books (first readers) -The Black Cat + activity books (very easy readers) -Alice in Wonderland + activity books (very easy readers) -Romeo and Juliet + activity books (easy readers) -Pilbeam's Circus - Ranger Reader -Maggie and the UFO - Ranger Reader -The Chase - Ranger Reader -Sky Pirates - Ranger Reader -Crash on the Nail - Range 1 -Danger Underground - Range 2 -The Ghost of Beestley Zoo - Range 3 ÖSS Hazırlık Kitapları -GEOMETRİ : Soru Bankası - Fen Bilimleri Yayınları -40 sayfası kullanılmış, 240 sayfa) -GEOMETRİ : Soru Bankası - Bil Yayınları - (İlk kez bakıştık, çok çok temiz) -GEOMETRİ : Konu Anlatımlı Soru Bankası - (Bu kitabı yanlışlıkla vermişlerdi, kapağını açmadım) -MATEMATİK : Soru Bankası - Dilkofen Dersaneleri (Dokunmadım bile) -MATEMATİK : Soru Bankası - Bil Yayınları - (İlk kez yüzüne baktım) -MATEMATİK : Konu Anlatımlı Soru Bankası - Dilkofen Dersaneleri (35 soru çözülmüş, 350 sayfa) -FELSEFE : Soru Bankası - Dilkofen Dersaneleri (1 test çözülmüş) -FELSEFE : Soru Bankası - Bil Yayınları - (İlk kez yüzüne baktım) -FELSEFE : Konu Anlatımlı Soru Bankası - Dilkofen Dersaneleri (1 test çözülmüş) -TARİH : Soru Bankası - Bil Yayınları (Dersaneden alıp dolaba koydum) -TARİH : Konu Anlatımlı Soru Bankası- Dilkofen Dersaneleri (Az kullanılmış) -TARİH : Soru Bankası - Meltem Dersaneleri (Alındığı gibi...) -TARİH : Soru Bankası / Dilkofen Dersaneleri (20 sayfa çözümlü, 200 sayfa) -TARİH : Soru Bankası / Fen Bilimleri Yayınları (50 sayfa çözümlü, 300 sayfa) -COĞRAFYA : Soru Bankası - Bil Yayınları (6 sayfası çözümlü, 200 sayfa) -COĞRAFYA : Soru Bankası - Fen Bilimleri Yayınları - 25 sayfası kullanılmış, 360 sayfa) -COĞRAFYA : Soru Bankası / Dilkofen Dersaneleri (30 sayfa çözümlü, 250 sayfa) -COĞRAFYA : Konu Anlatımlı Soru Bankası - Dilkofen Dersaneleri (50 sayfa kullanılmış, 300 sayfa) -TÜRKÇE: Soru Bankası - Bil Dersanesi Kitabı (3 sayfa çözümlü) -ÖSS EA/Sözel 1993-2003 Konularına Göre - Birey Dersanesi (Kitabın kapağı açılmadı) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [SATILIK] Roman, İngilizce Hikayeler ve ÖSS Hazırlık Setleri
Kitaplardan;
-Vedat Türkali / Komünist -Erdal Öz / Kanayan -Orhan Kemal / Kanlı Topraklar -Sakıncalı Yazarlardan Sakıncalı Öyküler -Ahmet Altan / Geceyarısı Şarkıları -Cezmi Ersöz / Hayat, Bir Emrin Var Mı? -Michael Crichton / Haksız Yasak -Jack Higgins / Vuruş -Jack London / İntihar -Robert Littell / Büyük Oyun ... gitti. diğerleri duruyor. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|