Zoque.Forum
»
SATILIK- Technisat SKYSTAR 2 dvb dijital televizyon kartı
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
SATILIK- Technisat SKYSTAR 2 dvb dijital televizyon kartı
Alalı bir iki ay oldu.
Tamamen hiç sorunsuz çalışıyor. Bu kartla yapılabilecek her şeyi başarıyla gerçekleştirdim. ki bunlar : Download, dijital Yayınları izlemek , kanalların şifrelerini kırmak. Satma sebebim Vaktimin olmaması. Televizyon seyredicek te Radyo dinleyecekte vaktim yok. Fiyatı 90 YTL Ben bu kartı kullandım değilde sanki kalite kontrolden geçirdim diye düşünebilirsiniz. Çünkü en fazla 5 gün TV izlemişimdir. QC=OK ı/ Gold bilgisayar satış fiyatı
"We happy few, we band of brothers for he today that sheds his blood with me ,shall be my brother."W.S. Mesaj chopsuey tarafından 17.11.2005 (20:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: SATILIK- Technisat SKYSTAR 2 dvb dijital televizyon kartı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Chopsuey arkadaşım: satmış olduğun ürünle ilgilenmekteyim. senle nasıl irtibata geçebilirim. email adresim: mustafa34@mynet.com
sana ulaşabilecek bir telefon yazarsan senle irtibata geçmek isterim. ve bu konuda bilgilerine ihtiyacım olacak. teşekkür ederim emailini bekleyeceğim. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Sana telefon numaramı içeren bir e-mail attım.
babazula (at) gmail.com e-mail adresimdir. Tabiki bu kartla ilgili her türlü soruna cevap verebilirim. hatta Kartı alırsan, ürünün orjünal Cd sinin yanısıra birde benim hazırladığım işini kolaylaştıracak 1 Cd daha veririm istersen.
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Telefon numaramı hepinize gönderdim.
Açık söyliyim ki ilk arayana satıcam 90 ytl gitti gidiyor Acaba ilk bana kim ulaşabilecek...
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Gerçekten fiyat uygun bence isteyene hemen satıcam. ilgileniyor gözüken arkadaşlardan telefon gelmedi enteresandır. ürün o kadar temizki daha üstü toz görmemiş "0" gibi.
Kutunun içinde 1 adet kumanda 1 adet com port tan takılma kumanda edevatı (ismini bilmiyorum) 1 adet skystar 2 Tv kartı 1 adet driver Cd si Kutu bile yepyeni duruyor. 1 adet Kurulum klavuzu belgesi 1adet 2 Yıllık Garanti Belgesi Kaçırırsanız üzülürsünüz. ![]()
|
|
#8 (permalink) |
|
|
İlk arayan arkadaşa satılmıştır. ilgilenen herkese teşekkürler. Alan arkadaştan sonra arıyanların mesajlarına cevap veremediğim için üzgünüm.
![]() |
| Etiketler |
| karti , televizyon , dijital , dvb , skystar , technisat , satilik |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!