Zoque.Forum
»
Satılık Bilgisayar Masası
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Satılık Bilgisayar Masası
Daha büyük bir "TEZGAH"a geçtiğimden
bilgisayar masamı satıyorum.İstanbul olması lazım çünkü kargoyla pek gidemeyecek kadar büyük aslında kendisi... 160*60 ölçülerinde 75cm yüksekliğinde.. 4 çekmeceli, scanner ve yazıcı için kullanabileceğiniz bir bölümü ayrıca 23*64cmlik bir kasa bölmesi var.. Çekmecelere CD kutuları sığacak şekilde yapıldı.. Kablo geçişleri için gerekli yerlerde delikleri mevcut... Küçükçekmece, bakırköy, ataköy, avcılar, hatta zorlarsak beşiktaş taraflarına ben teslim edebilirim ortak bir yerde buluşursak, araçla gelip.. Aksi durumda küçükçekmecedeki evimden gelip almanız gerekli, taşımanıza yardım ederim ![]() Pazarlık etmeyi beceremediğimden, pazarlık etmeyi hiç sevmem dolaysıyla söyleyeceğim fiyat son fiyattır. Lütfen başka bir art niyet aramayın arkasında, masayı almaya geldiğinizde konuyla ilgili anımı da anlatırım ![]() Edit : fiyatı yazmayı unutmuşum , istediğim fiyat 150YTL'dir
cemshid.com : YENİ MAKALE! : Arkaplan Resmi Kaydırmaca Web Standartları : XHTML & CSS Sorunları.. pek tabii çözümleri... cemshid.gen.tr : Türkiye'nin 3. Blogu,.. galiba... Mesaj cemshid tarafından 15.04.2006 (22:44) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Satılık Bilgisayar Masası
wow
![]() böyle bişey satanıda ilk defa görüyorum.. bunu satabilirsen bende burdan aldığım cesaretle gardolabımı satıcam ![]() şaka bi yana güzel masaymış . Yeni ev almayı düşünüyorsun heralde; büyük bi ihtimalle yeni masada evin içinde hazır olarak bulunacaktır. Yoksa bundan daha büyüğünü içeriye sokmak için duvarı yıkmak lazım ![]()
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Alıntı:
valla çekmecelerde kilit yok evet, ne bileyim benim hiç ihtiyacım olmadığı için kilide gereksinim duymadığım için koymadım... k.çekmecedeysen halihazırda yakınkende, kaçırma bence ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Istanbul'da olsaydim hic kacirmaz alirdim.
Ben de 100 cm'lik bilgisayar masasinda türlü akrobatik hareketlerle çalışmaya çalışıyorum ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!