Zoque.Forum
»
Satılık SHARP ZAURUS SL-5500 Linux el Bilgisayarı
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Satılık SHARP ZAURUS SL-5500 Linux el Bilgisayarı
SHARP Zaurus SL-5500 efsane el bilgisayarı Türkiyede satışa sunulmadı, içinde Linux işletim sistemi yüklü.
Bildiğimiz Terminal var komut satırına geçip istediğimizi yapabiliyoruz. Ben bir çok yazılım yükledim: Oyunlar, Emulatorler, Programlama ortamı(Java, Pascal Python PHP vs.), İmage editor, Text Editor, Shel Scrptleri bile yazabilirsiniz, Calender, Email,Calculator, RSS Reader, Opera web Browser, SD Kart Slotu,Wireless Card desteği, PC senkronizasyonu, Dokunmatik ekran., Media player Linuxile ilgilenipte bu aleti merak etmemek mümkün değil. Kurulabilecek yazılımların bir kısmını şuradan görebilirsiniz. Ayrıca Googleda Aratırsanız sonuçlarda şeklini ve özelliklerini tam olarak görebiilirsiniz. Amerikadan alınmıştır. Size gönderilecekler : Sharp Zaurus SL5500 PC Senkronizasyon için orjinal Sharp Dock Orjinal Sharp Şarj Aleti NetGear WLAN card 1Gb Sd Card Kingston 1 adet Orjinal + 1 adet Yeni almış olduğum orjinal olmayan yeni Pil 1 adet 220V-110V çevirici Kalemi Cdsi Hiç sorunsuz çalışıyor üzerinde kullanımın getirdiği ufak etkiler var Ama ekran Tertemiz çiziksiz. Türkiyede bulmayı bırakın görmeniz bile neredeyse imkansız bir alet. Fiyatı extralarıda dahil olmak üzere (Wlan card, SD CArd, Dock) Toplam 470YTL
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Satılık SHARP ZAURUS SL-5500 Linux el Bilgisayarı
verdiğin linkten anladığım kadarı ile telefon özelliği yok, eğer varsa ve imei no su kayıtlı ise almayı düşünebilirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Pardon 1 hafta tatil arasındaydım cevap yazamadım.
Evet GSM özelliği yoktur. Telefonla takas edebilirim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
1 gb -SD kart ihtiyacım olduğu için satıştan çekiyorum fiyatı da 420YTL yaptım.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!