Zoque.Forum
»
[SATILIK] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook
|
| Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
[SATILMIŞTIR] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook
SATILMIŞTIR
Hp Pavilion tx1220 Amd® Turion Core 2 Duo 2.2ghz (çift işlemci) 12.1 " dokunmatik ekran, (tablet pc olarak kullanilabilme) 2 gb ram 200 gb harddisk NVIDIA GEFORCE GO 6150 1.3 mp webcam parmak izi sensörü, uzaktan kumanda, hp kulaklık, dvd yazıcı (lightscribe) ( kızaklı, çıkartılabiliyor) orjinal hp çantası ( hiç kullanılmamış), BELKIN F8N029EA 12" NOTEBOOK ÇANTASI SİYAH ( alalı 2 hafta oldu, ilave olarak bu da benden hediye) http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...og=_BILGISAYAR Henüz Türkiye'de satılmayan bir modeldir. İlave olarak satın alınan uluslararası geçerli garantisi ile birlikte 1800 $ a Amerikadan alınmıştır. Türkiye'de alt modelleri 1800 $ civarındadır. hepsiburada.com, shopping.com.tr, netsiparis.com, koysepete.com gibi sitelerde alt modeli olan tx1350 (1.9 ghz, 160 gb) yi 2300 - 2600 arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır. http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/h...p19552403.html Serbest çalışıyorum, iş amaçlı kullandığım bir bilgisayar değildir, sadece müşterilere sunum yapmak amacıyla birkaç ay kullanılmıştır. bilgisayarı en fazla 20-30 kez açıp kapatmışımdır. Üst kapakta bulunan küçük bir çizik dışında neredeyse hiç kullanılmamış gibidir. hiçbir yerinde kullanımdan kaynaklı bir aşınma, leke yoktur. hatta alt tarafında bulunan plastik ayaklar bile tertemizdir. Macbook air almayı planladığım için satıyorum. 1800 ytl ye satıyorum, Istanbul ve bursa da elden teslim edebilirim. ![]() ![]() ![]() Ayrıca http://webdeyim.net/tx1220/ adresine bilgisayara ait kendi çektiğim fotoğrafları ekledim.
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 09.06.2008 (19:33) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ürün satıldı. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: [SATILIK] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Macbook airi aldığım için, artık bu bilgisayar tamamen boşa düşmüş durumda benim için bu nedenle eğer düşünen olursa fiyatının yeterince makul olduğuna inanmama rağmen ufak bir indirim daha yapabilirim. Emin olun bilgisayar neredeyse sıfır gibidir ve serisinin en üst modelidir. benim bilgisayardan soğumamın tek nedeni ekran kartı dolayısıyla sadece vistaya izin veriyor olmasıydı ki geçen gün internette yaptığım arama sonucunda artık böyle bir sorun da kalmadığını gördüm, xp için de gerekli driverları buldum ve bilgisayara kurdum, tablet pc özelliklerinden ( çok da gerekli olmayan el yazısı tanıma vs. gibi) bazılarından vazgeçerek vistanın getirdiği yavaşlıktan eser kalmadığını hatta bilgisayara bir anda ısındığımı belirtmem lazım yine de son dakikada olmamalıydı bu kendimi air konusunda bu kadar şartlandırdıktan sonra geri dönmek istemedim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!