Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Bit Pazarı » [SATILIK] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook

Bit Pazarı Elinizden çıkarmak istediğiniz her türlü eşya için bu bölüme ilan verebilirsiniz. Ticari firmaların bölümü kullanılmasına izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 14.04.2008   #1 (permalink)
hizir

Yer: istanbul
[SATILMIŞTIR] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook

SATILMIŞTIR

Hp Pavilion tx1220
Amd® Turion Core 2 Duo 2.2ghz (çift işlemci)
12.1 " dokunmatik ekran, (tablet pc olarak kullanilabilme)
2 gb ram
200 gb harddisk
NVIDIA GEFORCE GO 6150
1.3 mp webcam
parmak izi sensörü,
uzaktan kumanda, hp kulaklık,
dvd yazıcı (lightscribe) ( kızaklı, çıkartılabiliyor)
orjinal hp çantası ( hiç kullanılmamış),
BELKIN F8N029EA 12" NOTEBOOK ÇANTASI SİYAH ( alalı 2 hafta oldu, ilave olarak bu da benden hediye)
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...og=_BILGISAYAR

Henüz Türkiye'de satılmayan bir modeldir.
İlave olarak satın alınan uluslararası geçerli garantisi ile birlikte 1800 $ a Amerikadan alınmıştır.
Türkiye'de alt modelleri 1800 $ civarındadır.
hepsiburada.com, shopping.com.tr, netsiparis.com, koysepete.com gibi sitelerde alt modeli olan tx1350 (1.9 ghz, 160 gb) yi 2300 - 2600 arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır.
http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/h...p19552403.html

Serbest çalışıyorum, iş amaçlı kullandığım bir bilgisayar değildir, sadece müşterilere sunum yapmak amacıyla birkaç ay kullanılmıştır. bilgisayarı en fazla 20-30 kez açıp kapatmışımdır.
Üst kapakta bulunan küçük bir çizik dışında neredeyse hiç kullanılmamış gibidir. hiçbir yerinde kullanımdan kaynaklı bir aşınma, leke yoktur. hatta alt tarafında bulunan plastik ayaklar bile tertemizdir.

Macbook air almayı planladığım için satıyorum.

1800 ytl ye satıyorum,
Istanbul ve bursa da elden teslim edebilirim.

Ayrıca http://webdeyim.net/tx1220/ adresine bilgisayara ait kendi çektiğim fotoğrafları ekledim.

Mesaj hizir tarafından 09.06.2008 (19:33) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ürün satıldı.
hizir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.04.2008   #2 (permalink)
hizir

Yer: istanbul
Re: [SATILIK] HP Pavillion TX 1220 12.1" notebook

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Macbook airi aldığım için, artık bu bilgisayar tamamen boşa düşmüş durumda benim için bu nedenle eğer düşünen olursa fiyatının yeterince makul olduğuna inanmama rağmen ufak bir indirim daha yapabilirim.

Emin olun bilgisayar neredeyse sıfır gibidir ve serisinin en üst modelidir. benim bilgisayardan soğumamın tek nedeni ekran kartı dolayısıyla sadece vistaya izin veriyor olmasıydı ki geçen gün internette yaptığım arama sonucunda artık böyle bir sorun da kalmadığını gördüm, xp için de gerekli driverları buldum ve bilgisayara kurdum, tablet pc özelliklerinden ( çok da gerekli olmayan el yazısı tanıma vs. gibi) bazılarından vazgeçerek vistanın getirdiği yavaşlıktan eser kalmadığını hatta bilgisayara bir anda ısındığımı belirtmem lazım yine de son dakikada olmamalıydı bu kendimi air konusunda bu kadar şartlandırdıktan sonra geri dönmek istemedim.
hizir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Yanıt

Etiketler
hp notebook tx1220

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:57.