|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Arama-TR.com
Arkadaşlar selam, http://www.arama-tr.com adlı siteyi 2002 ocak/şubat aylarında programladım. Bir gün Ümit ÇAKIR adlı bir arkadaş bir email gönderdi bana.Arama-Tr tasarımı çok beğendiğini sakıncası yoksa kullanmak istediğini yazmış. Nazikçe bunun hoş bir hareket olmadığını yazdım kendiside, kendiside iletişim tarzımı çok sevdiğini, tasarımı en kısa zamanda değiştireceğini iletti ve söz verdi bana. Ha birde kanı çok ısınmış bana ![]() Ama 6-7 ay oldu halen bir değişiklik yok. http://www.solucan.net bugün girip sitesini kontrol ettim en alta Bu site Ümit ÇAKIR'a aittir.1.4.2002 - 13.6.2003 yazmış ![]() Ya çok komik ve aynı zamanda çok sinir bozucu bir olay ![]() Sitesini host ettiği arkadaşıda(Mucip Öz) tanıyorum.Geçenlerde e-mail gönderdim, onu uyaracağını söyledi ama heralde para tatlı geldi bir değişiklik yok. Bu hoş durumu sizlerle paylaşayım dedim. Görüşmek üzere.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
Cok kotu bir durum...
Utanmadan bir de bana aittir diyor.. Wallahi arkadasim allah sabir versin sana... Hazırlıyacağım sitenin konusu ne olsun? web Tasarım Oyun Otomobil Umarim web tasarim isaretlemezler o zaman kimin sitesini calar allah bilir..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Selam,
Yani adam gibi bir tasarımım olsa vallahi gam yemiycem ya.Dünde sitenin sol tarafına bir yazı yazmış ![]() --- Tasarım çalışmalarımız devam etmektedir. En kısa süre içerisinde tüm sayfalarımızın tasarımı değiştirilecektir... --- Geçenlerde (2-3 ay önce) bir mail daha attım.Dedimki bak hocam çok güzel template siteler var.Eğer kör topla bir tasarım çıkaramıyorsan meydana ver 30$ al bir tasarım, oyna, kurcala, webmasterlık yap ne yaparsan yap. Gelen cevap: --- Merhaba, Biz web tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir ekibiz.Hazır siteler kullanamayız.Kendi tasarımımızı hazırladık.İnterneti çok sağlam bir kampanya ile sallayacağız... --- Koptum yaa
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
Muihahaha
vallahi tedbirli olalim adam simdi gider zoque.com u calar simdide.. Kampanya yapacakmis... tobe tobeee
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!