Zoque.Forum
»
Türk Patent endstitüsü imzalı çalıntı logo
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Türk Patent endstitüsü imzalı çalıntı logo
Burada yazılanların bazen gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü başında ki işaretler öyle genel kullanılan işaretlerden biri. Şimdi sadece büyük bir daire çizip içi sadece renk dolu bir şeyi kullansak bunlardan binlercesi vardır. Ve ben benzerlik göremedim iki logo arasında, o zaman font anlamında bile almanın sakıncası olması lazım. Arial ı kullansak sadece ne olcak o zaman...
Bu bölümün artık gereksiz olduğuna inanmaya başladım. GEçen de CnnTurk ile TV8 karşılaştırılması yapılmış arada hiç bir benzerlik yok, tabiiki gazetlerin nasıl bir portatipi var sa web içinde belli konseptler var ve portal denildiğinde yapısı az çok belli gazeteye baktığınızda nasıl sadece belli ayrıntı farklılıkları varsa web içinde aynısıdır. POrtalın yapısı bellidir. BEnce biraz daha dikkatli davranmak lazım çünkü bu olay şirketlere giderse orada o sayfayı yapan arkadaşımız meslektaşımız için hiç iyi olmaz, anlatamayacağı şeyler olabilir... çalıntılar için okey ama yapılarda artık neredeyse standartlar var gibi...Buton sağda, Linkler solda, algılanabilecek belli renkler, başlıklar vs...
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
![]() Katılıyorum, anlamsız şeyler oluyor bu bölümde ama hemen durum açığa kavuşuyor, zaten önemli olanda bu, böyle olmasa burası bir karalama bölümü olurdu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Aklıma Asedas, ve Kamasonic'i getirdi bu olay..
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Kamasonic diyorsun ama geçenlerde bir elektronik mağazasında gördüğüm en iyi oto teybi onlarda idi.
Şöyle ki flash Disk, MMC - SD - XD - Compact flash vb. gibi kartlarla da çalışabilen bir oto CD playeri idi. Fiyatı da 200 YTL + KDV idi ![]() Ha unutmadan; Asedas, ve Kamasonic olur da CASIQ, PLIMA ve SQNY olmaz mı ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!