|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
orhan cakmak vs. templatemonster template
çalınan : http://www.templatemonster.com/flash...ates/7425.html çalan : http://www.orhancakmak.com yeni adamın ağını almayalımda belki satın almıştı olabilir.. yine de denk gelmişken yazayım dedim..
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: orhan cakmak vs. templatemonster template
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
@sobot, Orhan Çakmak parasını verip ürünü kullanıyorsa bu yaptığınız ayıptır.2 Gün sonra Google'da orhan çakmak ismini aratanlar bu sayfaya gelecek olursa, yaptığınızın basit bir suçlamadan ibaret olmadığını umarım anlarsınız.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Gördüğüm kadarıyla @Sobot kimseyi suçlamıyo ki çaldın veya olan bir içeriği kullandın diyo. Rast geldi yazdım diyo..
+ @azerkoculu " Gün sonra Google'da orhan çakmak ismini aratanlar bu sayfaya gelecek olursa," > birileri sadece Orhan Çakmak adlı kişinin template kullandığını görecekler. Ve sanırım bu teknik veya teorik olarak suçlama konusunu içermiyor. + @Sobot Dediklerinle siteleri tanıtışın örtüşmüyor. "âhını almamak" ve "çalan/çalınan"... Not: Bu yazdıklarım açıklama içeriği ve olası hissedilen tanımlamalar üzerindendir.. Yani çalan/çalınan terimlerini bölüm kuralı saydım.
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca, bu başlık (ç)alıntı işler forumunda açıldı, "para vermeden template kullandığından şüphelenilen siteler" forumunda değil. Mesaj azerkoculu tarafından 13.07.2005 (03:38) yeniden düzenlendi. |
||
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
benim şahsi fikrim, tasarımla uğraştığını iddia edip template e para veren ya da indiren zihniyet de birdir ve çalıntı kategorisine girer. orhanın hakkında bölümünü okuduğum kadarıyla iyi bir yazılımcı. güzel. kendi uzman olduğu işi yapsın, başka bir şeye karışmasın. yoksa işleri (ç)alıntı tasarımlar kategorisine girer.
cvnin detaylarında web tasarımı (çok iyi denmiş). iyi tasarlanmış template in bile canına okuduktan sonra nesi iyi bunun. bunun haricinde extralar bölümünün headerındaki 4 mevsim illüstrasyonu da deviantarttan bir arkadaşa ait ve izinsiz konmuş. (ç) parantezleri kaldırabiliriz çalıntı iş deyin üstüne bir şey demeye gerek yok. Mesaj ScottJr tarafından 13.07.2005 (08:37) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
|