|
|
#1 (permalink) |
|
Fotograflarımı almışlar
Benim iznim olmadan benim fotoğraflarımın başka yerde yayınlanması (ç)alıntımıdır bilmiyorum ama canımı sıktı bu olay http://www.forumrs.com/phpBB2/album_...94ab0d391857f3 |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Fotograflarımı almışlar
@Farkettiren
Sen çalıntı işleri yazıyorsun diye kimin kızdığını söyler misin? Sen üye olmadan önce bu bölüme kaç tane mesaj gönderilmiş. Yapma nolursun? Senden o konuda rica edilen şey konuya ait ekran görüntülerinin eklenmesiydi ki bunun neden istenildiği de gayet açık. Yaşın küçük olsa hadi diyeceğim ama o da değil!
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
olay bu kadar basit,anlaşılabilir ve yalın. ya ben veya biz bu konuda size olup biteni anlatamıyoruz , {anlatmakta güçlük çekiyoruz} ya da siz {ısrarla} anlamak istemiyorsunuz.bir yerlerde kopukluk var. saygılar. görüşmek üzere.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
@tesera, sözü gecen site/forum ilegal dosya paylasimina imkan veren bir platform. bunu direkt savciliga bildirebilecegin gibi, mp3 paylasimi icin müyap'a da iletebilirsin.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
----------------------------------------------------------- Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim ilk önce ismi geçen siteye bir email yolladım onun cevabını bekliyorum daha sonra gelen cevaba göre düşüneceğim. |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
sadece ilgimi cekti.hirsiz bile olsa uzerindeki paltonun aynisinin x magazada satiliyor olmasi destekleyici kanit olamaz. bu arada calinmamasi icin bir sebep var mi? lutfen etik ve durustlukten bahsetmeyelim ve gercekci olalim. havaalaninda bos biraktigimiz valizin calinmasindan daha kolay bu is. internetteyse kopyalanacaktir. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hos degil tabiki bu senin emegin ve ne olursa olsun hırsızlı belki resim, belki tasarım ,belki buton adamın canını sıkar ve sen haklısın hakkını ara senin emegin..
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!