|
|
#11 (permalink) |
|
Re: PROGEN vs. DataFirm
Ben de en çok aşağıdakine güldüm. Progen sitesi: © 2005 - 2015 Infosistem internet & Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. All Rights Reserved DataFirm sitesi: © 2004 - 2005 D.G internet / Bilişim Teknolojileri Şti. All Rights Reserved Yani DataFirm 2005 de bırakmış, bunu hemen kapan Progen başına birşey gelmesin diye 2015 yılına kadar copyright'ı garanti altına almış!!! Bu arada valla DataFirm çok da benzer yapmamış baksanıza Infosistem'in içindeki "&" işaretini kullanmayıp yerine "/" kullanmış. Ayrıca Ltd. si de yok.
İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler, İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler, Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissetrdiğinizi asla unutmazlar. Mesaj webliya tarafından 10.06.2006 (23:03) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
okurken birşey mi atladım? progen.com.tr neyi-nerden çalmış?
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: duck's world
|
Daha önce ProGEN template tasarımları editliyordu. Buna bir kaç kez şahit olmuştum. ( Pcnet dergisi unuttuğum bir sayısında template cd'si vermişti. CDnin içinde ProGEN'nin tasarımı vardı, fakat değiştirilmişti. [tasarım normalde sola dayalı idi, ProGEN ortalamıştı] ) Ama bu son tasarımlarını kendileri dizaynlamış olabilirler, böyle 'çamur at , izi kalsın' olaylarına girmemek lazım
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Dostlar Progen (ç)almış olabilir demiyorum yanlış anlamayın hemen beni, (ç)almış diyorum...
![]() O templateyi biliyorum aksini iddia eden olursa templatemonster.com derim... Ve son olarak her sektör çalsın ama hosting ve Tasarım firmaları çalmasın.Terzi kendi söküğünü dikemiyorsa bizimkini nasıl dikecek :P / ba_kubah arkadaşım biraz araştırsaydı herkesi bilip bilmeden suçlamadığımı da anlardı... Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
@edicoox şu kaynağı tam gösterse de biz de anlasak PROGEN nereden çalmış? aksini iddia eden herkese templatemonster.com denebilir. 8650 tane template var orada
|
Zoque'a hoşgeldiniz!