Zoque.Forum
»
:: Acaba Ortak mı Çalıntımı ?
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 07.11.2000
Yer: ANKARA - ANTALYA
Mesaj: 144
|
Merhaba,
Acaba Aşağıda verecegim şirketin sayfası çalıntımı yoksa bu iki şirket aynı şirket mi? ben anlayamadım çünkü: bahsettiğim şirketin sitesinde almanca ve türkçe sayfalarına giden linkler görünüyo. İngilizce sayfa ise ilk acoldıgında görünüyo.. Allah Allah bu nasıl olur dedim whois bilgilerine baktım... her iki hosting firmasının name serverları aynı fakat kontak bilgileri degisik biri amerika digeri turkiye .. Anlayamadım.. Lütfen beni aydınlatın... gercekten.... http://www.webclickhosting.com/ http://www.weberisim.com/ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
http://www.weberisim.com/contactus.html
WebClickHosting.com a division of internet Magic 112 Mountain View Ave. Santa Rosa, CA 95407 707.585.8378 phone 208.728.3840 fax support@weberisim.com ikisi ayni firma.
__________________
Üyeler tanisiyor | Üyeler kendilerini tanitiyorlar. İletisim Merkezi | Forumla ilgili sorulariniz, problem bildirimi icin lütfen daha fazla ö.m. atmayiniz. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!