Zoque.Forum
»
Youtube- Trtube
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Youtube- Trtube
Alıntı:
http://www.pikniktube.com/ Açıyorlar siteyii |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ama işte insan Google'ın, youtube'un ve hatta Microsoft'un kuruluş, gelişim öykülerini okuyunca "melek yatırımcı" denilen o fantastik kavramdan medet umuyor hayalleri için. Madem vesile oldu konuyu dağıtmadan bunu da tartışalım: Türkiyede melek yatırımcı var mı? Risk sermayesi olarak kimleri biliyorsunuz ve kimlere güvenilebileceğini düşünüyorsunuz? Ben bir tek embrio diye bir kuruluştan haberdarım (teknoloji holdingin bir girişimi) Fakat bunlar hakkındaki umudum da web sitelerindeki şartları, süreçleri okuyunca sönmüştü. Hatta gazetede yazılımcı, tasarımcı gibi işin mutfağı ile ilgili eleman ilanlarını gördüğümde iyice umudum sönmüştü. Risk sermayesi böyle mi olur bilemiyorum ama sanırım bu tip "getir projeni biz yaparız sana da ortaklık veririz" şeklinde olması biraz zor. Cehennemdeki kazanının başında zebani beklemeyen bir milletin ferdi olarak, hele de cebinde parası, gücü ve ofisinde onlarca teknik elemanı olan bir firmaya proje teslim etmeyi çok ta akılcı bulmuyorum. Bu konuda yanılmıyorsam "Altı üstü tasarım" blogunda "youtube bu firmalara gitse destek alamazdı" şeklindeki yazı yeterince aydınlatıcı iidi, okumanızı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Kendin pişir , kendin ye
Cook yourself, eat yourself sloganı ile yayına başlamış...(beta) hayırlı olsun...
İstanbul ve Ankarada Üniversite ve Lise Yurtları Download Yahoo, Youku, Ameba Videos Mesaj Komplo tarafından 01.12.2006 (04:44) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekran görüntüleri eklendi |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!