Zoque.Forum
»
alametifarika.com.tr vs greyny.com
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
alametifarika.com.tr vs greyny.com
Türkiye'nin en büyük reklam ajanslarından biri olan Alametifarika'nın web sitesi ile New York Grey in siteleri arasındaki benzerliği(!) siz bulun. Bu durum beni hiç şaşırtmadı. Neden acaba..
http://www.greyny.com/ :: http://www.alametifarika.com.tr/
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: alametifarika.com.tr vs greyny.com
türkiye temsilcisi olması -ki olduğunu sanmıyorum, isminde geçmiyor- aynı tasarımı taklit etmesi anlamına gelmez. 'yaratıcılıkları' bu kadar mı sınırlanıyor bir birleşmede? hiç inandırıcı bir açıklama olmazdı bu. hem de tasarımla uğraşan, tanıtımın iyisini yaptığını iddia eden bir ajans için?
temsilciliği ya da ortaklığı olan birçok ajans var, siteleri ortaklarının siteleriyle farklı olan... beni tatmin etmedi bu açıklama denemesi... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bizde ofiste tartışıyorduk,
Genel olarak web mecrası zaten reklam ajansları tarafından çok umursanan bir alan değil. Ayrıca Alametifarika da reklam alanında da fikirleri taklit etmekten pek kaçınmayan bir ajans, aynı trendi sürdürüp web sitesi kopyalamakta da bir sakınca görmemişler gibi.. reklam fikirlerinin taklidi konusunda özel bir ithamda bulunmuyorum, reklam sektörüne yakın olanların zaten bildiği bir konu bu. Lütfen yanlış anlaşılmasın. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yahu espri de mi yapamıyacağız.
![]() ( alametifarika beni işe alır almaz ilk işim siteyi yenilemek olacak. çalışacağım kuruma laf gelsin istemem )-dostlarım, romalılar, ... " ben buraya Sezarı övmeye değil gömmeye geldim" ... yani; bir ortaklıkları yoksa, eyvah ki eyvah diyorum. diyorum da kime diyorum... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Yunus::t yakalamış.. Ayrıca bu konu bigu da ve ek$i sözlükte konuşulurken bildiğim kadarıyla hala bir açıklama yapmadılar. Susmak onaylamaktır... Benim takıldığım asıl mesele şu. KOÇ'un sitesi çalıntı olsa anlarım da, bir Creative Workshop 'un, yaratıcılıktan dem vuran bir kurumun böyle bir şeyi sindirmesi akıl alır gibi değil. Tabi direkt kurumu da suçlamamak lazım. Belki işi verdikleri tasarımcının işidir. Her ne olursa olsun, bir reklam ajansının böyle anılması hiç hoş değil.
www.osmanarslan.com | kişisel portfolio Mesaj David Wenham tarafından 29.11.2006 (09:20) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Yazım hatası düzeltildi. |
|||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bari düzgün çalışsaydı. Kodlayan arkadaşın onEnterFrame'den haberi yok galiba. onMouseMove mu kullanmış ne yapmışsa arada bir çalışıyor. Belki de siteyi decompile etmişlerdir. Bu sırada ne kadar kod düzgün çalışıyorsa eyvallah demişlerdir. Belkide...
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun |