Zoque.Forum
»
left-or-right.com & evet-hayir.com
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: KONYA
|
Re: left-or-right.com & evet-hayir.com
Bir tane daha var bu da neredeyyse aynı :
www.hangisi.org |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
evet-hayir ın tıklanacak stratejik yerlere Google reklamlarını yerleştirmesi ( sitenin genel internet kullanıcısına hitap etmesi ve potansiyel yanlışlıkla tıklayıcı olması) kurnazca olmuş.
Az zamanda Google ile köşeyi döneyim istemiş tabii tasarımın da karizma gitmiş. Bu arada az önce left-right ın kendi sitesinde yerel sol-sağ versiyonu olduğunu farkettim, belkide evet-hayır o yüzden sol-sağ olamamış ![]()
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Konunun hortlamasıyla beraber az önce tekrar siteye girdim ve karşıma çıkan soru;
"Aşağıdaki Adsense reklamlarına tıkladın mı ?" http://www.evet-hayir.com/asagidaki+...kladin+mi.html ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bari çaktırmadan yapsaymış
![]()
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
acaba bu hazır script felan mı? Çünkü ben de kodcuyum( bilgisayar müh) ve bir fikirden esinlenseydim herhalde sadece mantık aynı olurdu; değişkenleri veya tasarımı kendi zevkime göre donatırdım.
bu 3 sitede de, en yukarda evet/hayır solaltta en son 10-15 sorular, ortada sen de ekle, en sağda ise arkadaşıma önereyim vs. yani 3 sitede çalışma mekanizması dahil herşey aynı.. Eğer bu siteye hazır script değilse acaba artık "yazılım çalan" yazılımlarda mı çıktı? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!