Zoque.Forum
»
ne çok sevenimiz var :)
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: ne çok sevenimiz var :)
blog/skin konusundaki cahilliğime sığınıyorum
ve bu soruyu soruyorum, kullanılan arayüz destekleri public değilmi zaten?tamam belki çok iyi tasarımcılar, CSS vb. ile yeni arayüzler yapabilirler kendilerine ama zoque 'un Güneş teması tamamen foruma mı ait? ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Allahım ya adamlar çalmak konusunda ısrarlı sanırım ..
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: KOCAELİ
|
Alıntı:
dediğin doğru, tema eğer vb tarafından dağıtılıyorsa public dir. ama temayı sen yapıp da public e açmıyorsan, değildir.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
Tüm bunlara ragmen, forum temasinin her defasinda bu bölümde gectiginde, bir forum kullanicisinin "zaten bedava dagitilan bir tema degil mi" tarzi benzer bir soru yöneltmesi ise ayri bir fenomen.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ben en çok şunu merak ediyorum, millet neden ünlü kişileri kaçırıp eve kapatmıyor?
Adamlar kamuda görünmüyor mu? Halka mal olmuş değil mi? E adamları klonlamalı çalmalı değil mi ? Bu iki şeyi ifade ediyor: Birincisi halk bizi acaip takip ediyor ve çok beğeniyor. Ancak zerre kadar ruhumuzu anlamış değiller. "Bedeni" beğenip kopyalıyorlar ama ruhtan nasiplerini alamıyorlar. Sanatı, özveriyi, yaratımın hakettiği saygıyı, telif hakkını, açılabilecek davaları, tazminatları, mesleken rezil olmayı vs. vs. tümü konusunda sürekli eğitiyoruz, sürekli yenileri geliyor. Sanırım beslendiğimiz kültürde sorunlar var. Ana kültürde "hak" ve "vicdan" melekelerinde zayıflama var. Çünkü Vbulletin forumu kuran kişi zaten Zoque forum temasının paketten çıkmadığını biliyor. Bu sadece arkasına saklanılan bir yalan. Şimdi çalan forumların saygınlığına üyelerinin saygınlığına ne oluyor? Her arabirim çalan site warez sitesi değil ki, buraya yansımayan çok ciddi topluluklardan bunu yapan da var. Anlatmaya konuşmaya öğretmeye devam. Bir gün biz de modern devletler kadar emeğe saygı duyacağız.
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
webarşiv'in sahibi arkadaşım olur buraya üye değil bu yüzden yazısını aynen iletiyorum
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Alıntı:
bu tarz çalınma olaylarına, bu işe gönül vermiş ve bir şekilde emek harcayan herkes gibi elbette bende karşıyım ama sormadan edemedim işte ![]() kusura bakma tekrar cihangir
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!