»
manutd.com - galatasaray.org
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#13 (permalink) | |
|
Re: manutd.com - galatasaray.org
alisamiyen net forumlarından ve dışarıdan gelen eleştirilere Galatasaray Dergisi ve Galatasaray Spor Kulübü Resmi web Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Şenol'un yanıtını aşağı kopyalıyorum, koyulaştırdığım yerler konuyu anlamak açısından önemli.
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@ Birçok alanda nasıl, dünyanın en başarılı kulübünü örnek alıyorsak, merchandisingde, stadda, kurumsallaşmada vs. de burada da en iyiyi örnek aldı...
Açıklamasında, kurumsallaşmada, stadda nasıl dünyanın en büyük kulüplerini örnek alma zorundasın hatta onlardan farklı şeyler yapmak zorundasın ki büyük bir kulüp olasın. Yani web sitesi tasarımı ile kurumsallaşmayı bir birine örnek teşkil etmemeli, biri elma ise diğeri armut. Manchesteri kurumsallaşma da örnek alırsan kimse sana neden örnek aldın demez takdir eder, ama manchester'in tasarımını (ç)alıntılarsan forumlara meze olursun. Gerçi Galatasarayın logosu için de çalıntı diyorlar.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Şu açıklamayı Milli Eğitim Bakanlığının sitesinin Beyaz Saray sitesine benzerliği için yapıldığını düşünün. Ne kadar komik geldi ise bana da o kadar komik geliyor. Karşında Ajansspor gibi bir rakibin var ise rakibine koz vermemek için bile böyle bir iş yapılmaz.
İlaveten madem doğruluğunu savunuyordunuz. Neden yayından kaldırdınız? Mesaj batlas tarafından 15.04.2008 (10:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Bir galatasaraylı olarak sitenin çalıntı olup olmamasından öte kulüp tarafından yapılan açıklamayı utanarak okudum.
Hırsızın biri gidip zenginin evini soyuyor, nedne soydun diyorsun, e yoksulunkini soyacak halim yoktu diye savunma yapıyor. Galatasaray'ın büyüklüğüne yalışmayacak sözler, savunmalar bunlar. Ayrıca @ceo, hazır yakalamışken şunu da sokuşturuyum araya türünden bir düşünceyle yaptıgını düşündüğüm yorum komik olmuş.Zira senin çalıntı diyorlar dediğin logoya bir bak, sonra da gönderdiğin logoya.
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Uzun zamandır beklediğimiz web sayfası nihayet açılınca bir heyecanla forumumuzda bu başlığı açtım. Zira web sayfamız beklediğimizden daha doyurucu ve görsel olarak güzeldi.
Fakat sonra forumlarda Manu web Sitesi ile benzerlikler olduğu ortaya çıktı. Açıkçası bu hareketin yakışmayacığı bir kaç kulüpten biri olan Galatasaray'a bunu ben de yakıştıramadım. Mehmet Şenol, sevdiğimiz ve yaptığı çalışmalara saygı duyduğumuz bir ağabeyimiz. Bu yaptığı açıklamayı da yaptığı uzun çalışmaralara ve gecelere bağlıyorum, bir sitem olarak. Evet kabul etmek gerekirse bu iş açık bir çalıntıdır. Ama içerik tam olarak halledildikten sonra bu işten geri dönüleceğine eminim. Zira eski web sitesini hatırlayanlar aradaki farkı anlayacaklardır, ortada bir emek olduğu açık fakat çalmak bunun değerini düşürüyor. Ayıca @ceo, çamur at izi kalsın tarzı iki cümleyle desteksiz olarak attığın iftiraya cevap gene kulübümüzün web sitesinden: Galatasaray Logosu'nun Doğuşu |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sayın Mehmet Şenol'un yaptığı açıklamadan sonra bir Galatasaray'lı olarak daha çok utandım.
Şimdi gelelim yazdıklarına (Galatasaray'ın tamamen olmasa bile örnek aldığı sitenin manchester united gibi internet sitesi açısından en güzel yapılan site olmasının) Galatasaray gibi büyük bir camia bir internet sitesi hazırlarken neden örnek almak gereği duysun ? Manu’nun sitesinin güzel olduğunu iddia eden şahıs kimdir ? Hadi örnek aldınız kullandığınız flv player oldumu şimdi ? (Ve bu tercihini yıllardır rezalet olarak görülen, bir sitesinin ardından, en güzel siteyi esas alarak yaptı. ) Sitenin yıllardır rezalet olarak görüldüğünü ileri süren şahıs kimdir ? Başka bir siteyi kopyalamak sizce rezalet olmaması çok daha ilginç (Galatasaray ile Manchester United arasındaki ilişkiyi bilmeyenler, konuyla ilgili iletişimlerinden, yazışmalarından haberi olmayanlar, bu sitenin açılışı öncesinde yapılan konuşmaları bilmeyenler bunu çok farklı algılatmak istediler... ) Madem ilişkileriniz var o zaman Manu’nun sitesini yapan firma ile sizi tanıştırsa idiler. Sizlere bu kadar görsel ve kaliteli bir site hazırlansa idi. Bu daha doğru olmaz mıydı ? (Birincisi, sitenin altyapısını sağlayan Maksimum'un en büyük rakibi olan ajansspor'un bunu haber yapması.. ) Görevini yapan ve haber niteliği olan bir konuyu yayınlayan bir internet sitesini zan altında bırakmak ve taraflı olmanın bu camiaya faydası nedir ? (Olumlu olumsuz her türlü eleştiri için teşekkürler, interaktif site başka nasıl olacağız ki? ) Maalesef hatalarınızı kabul ederek ve çalmadan olacağız. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!