Zoque.Forum
»
Çalınan Tasarımım
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Çalınan Tasarımım
Öncelikle olumlu, olumsuz yorum yapanlara ve değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Evet taslakta ürünler gelicek yazısını ürünler kısmı daha hazırlanmadıgı için yapmadım ve öyle yazdım. Baştan beri hatalar vardı bu işte, ben biri aracılığı ile işi almıştım ve aracı olan kişi kendisne söyledigim fiyattan bu firmaya fiyat vermiş ve aracı olan kişiyi sürekli arayarak site ne zaman bitecek, daha açılmadı diyerek soruyor, aracı olan kişi de beni arıyarak ne zaman bitecek, nasıl olucak deyip durdu. Bende taslağı yolladım. sonrada kodlama aşamasına geçildi ve ben müşterime 1 ay süre dedim ancak kendileri 2 hafta içinde yapmamı istediler, bende yapmaya çalışırım dedim, kesin olarak şu tarihte biter demedim. Ama beni nerdeyse her akşam arayıp sordular işyerimin işleri yoğun olduğu haftaya denk gelincede hiç birşey yapamaz oldum. Bende arayıp işi istedikleri sürede yapamıyacağımı ve isterlerse başka birine yaptırabilecekerini söyledim. Aradan 1-2 gün geçti beni aradılar ve host şifrelerini istediler, Hostu ben kendi resellerim den ücret almadan verdiğim için kendilerine vermiyecegimi kendilerinin başka yerden host almalarını söyledim. Daha sonra da siteye baktığım da benim onlara vermiş olduğum görseli kullandıklarını gördüm. Olay bundan ibaret, Beni aradıklarında bana deselerdi Fikret sizin görseli kullanıcağız izin varmı veya kullanıyoruz haberiniz olsun deselerdi işte o zaman ben bu konuyu buralara taşımazdım. Burda vurgulamak istedigim görselin çalınması idi, bende biliyorum görsel çok iyi degil. Ama piyasada hep bu türlü iş yapan şahıslar var ve bu şahısların ilerde sizin tasarımlarınızı veya görsellerinizi alıp kullanmasına enğel olmak.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!