Zoque.Forum
»
nostalji ;)
|
| (Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
güler misin aglar misin?
hersey foruma gönderilen bir mesaj ile baslar: X.com ve Y.com'a bi bakin! ![]() ardindan savunmalar gelir:
tabii bu savunmalarin olusmasi icin önceden yapilmis mantikli yorumlarin da olmasi lazim
bir maniyle mesajimi noktalamak istiyorum: siteler yapilir anlayana, anam aglar sitem calininca cengiz oglan derki site calmak cok ayip, yani ne bilim, cok kötü biseydir, Allah sabir versin zoque\'culara ![]()
BABAFLASH beynime xp kurdular, partition magic'le böldüler. anneee, noldu bana? format cektiler de stand by 'da mi saniyorum kendimi :rolleyes:] Mesaj cengiz tarafından 04.11.2002 (12:58) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
sansur degil,
cengiz\'in asteriks (*) karakterlerini kullanmasinin amaci o bolumun her mesajda farkli olmasi.. Joker konumunda yani.
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
aftermath\'in dedigi gibi. ayrica amacim eski olaylari hatirlatip ortaligi gergin hale getirmek degil, yazilmis bazi ilginc mesajlarin cogunu bir araya getirmek, ve biraz gülmekti
![]() önemli olan yazilanlar, sitelerin adreslerini bu nedenden dolayi belirtmedim ![]()
Zoque'a hoşgeldiniz!