Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » (Ç)alıntı İşler » nostalji ;)

(Ç)alıntı İşler Bölüme sadece screen shot'ı alınmış, konuya [img] komutlarıyla eklenmiş ya da link verilmiş mesajlar; ek bilgi içeren mesajlar kabul edilecektir. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Kapalı Konu

LinkBack Seçenekler
Old 07.03.2001   #1 (permalink)
cengiz

cengiz's Avatar

Yer: Frankfurt/City
güler misin aglar misin?

hersey foruma gönderilen bir mesaj ile baslar:
X.com ve Y.com'a bi bakin!

ardindan savunmalar gelir:
  • X'in sitesi su anda yayina geçmemistir sadece test asamasindadir...
  • kimsenin bu dünyada herhangi bir sey hakkinda yetkisi yoktur, internetin patronu, yöneticiside yoktur. Burada
    herkes kendisinin patronu ve padisahi dahada ötesi yok...
  • Koskoca bu site su anda denemedir
  • Yeni bir web sitesi hazirliyorum yakinda biticek ve çalinti yapiyorum yani grafik olarak çalinti o siteyle çok
    ugrasdim halada devam ediyorum.
  • Haksiz iftiralar nedeniyle ana sayfamizin dizaynini degistirdik. Umariz X.com dan hoslanmissinizdir
  • Dizaynimiz saten konunun açildigi günü takip eden günde degismistir..
  • istediginiz kadar laf edin bu tasarim kalacak
  • daha sonra bu siteyi ben tasarladim diyebilecegim daha içerikli bir site yapacagim
  • ne resim çalmaya nede içerik çalmaya kalkinmayacak kadar profesyonel ve
    bilinçliyiz.
  • Ben inceledim ikisinide ama herhangi bir benzerlik yada çalinti bir resim göremedim.
  • 2 tasarim arasinda bir alaka kuramadim.
  • Bizim dustugumuz hataya dusmemek icin siz siz olun en yakiniza guvenip baskasinin tasarimini sitenize upload
    etmeyin kendiniz birseyler yapiniz
  • Cok ilgincsiniz, ne kadar tuhaf yorumlar yapiyorsunuz hayret ediyorum. Sanki herkes telif haklari uzmani
    kesilmis
  • yaptigimiz tasarimlar kendimize özgüdür. Öbür tarafta bizim çaldigimizi iddia edemez

tabii bu savunmalarin olusmasi icin önceden yapilmis mantikli yorumlarin da olmasi lazim

• Siz olsaniz böyle bir sey yapar miydiniz ki bir sürü kisi yalan oldugunu biliyor.. Sanirim bizi odun zannettiler
  • bu arada siteyi kaldirmislar..ya ne gusel egleniyorduk..
  • Ben guluyorum mesela, geberesiye guiluyorum.
  • Bir de ustune dislayin bunu boyle bir ortamdan, haddini
    asinca banleyin forumdan, tahatlayin, yaslanin arkaniza gulun, gulerken de bir kola kapin dolaptan icin, bu kadar
    yea; daha ne
  • www.X.net ile Y.com.tr arasindaki 50,000 benzerligi bulun.
  • taklit edilmek begenilmek guzel geldi nedense. gogsumu kabartti
  • Sanirim artik design-tr yarismasina ek olarak steal-tr yarismasi da acilmali. Yani gercekten iyi bir potansiyel
    yaratildi.
  • Agliycam artik. Yaw cal anasini satim cal. E ama bari rengini degistir yahu!
  • i$in kötüsü X'nin patronuyla, düzeltilmesi icin basvurdugumda küfür yedim.
  • Insan çalar çalar ama bu kadarda belli edilmezki:PpP yahu bari tabloyu sola yatirsaymis
  • adresini yazmis bakin diye ama- yanlislikla "site analize" koymus aslinda "calinti siteler" kismina koycakmis.!
  • ya çaldigin sitede nasil kendini teshir ediyorsun:=) insan bari nick felan kullanir adam adini madini memleketini
    her bisiyini vermis...
  • fark var ya olmazmi "sign in name" ve "password" kisimlarini koymayi unutmuslar
  • Bana göree ters birsey yok adamlar daha napsin hatta iyi bir iyilik yapip türkceye cevirmisler
  • “Biz sadece uyarladik?” . Çaldiktan sonra ister uyarlayin, ister uyarlamayin, sizin bileceginiz is.
  • X.com kapanmis, çok etkileyici yazmisiz demekki maili
  • tanri screenshot'i korusun.
  • Esinlene esinlene bi hal olduk
  • interillet.com tarihe gecmeli aslinda (site cok kopyalandigi icin)
  • Abi bide adam web dersleri bölümü koymus siteye
  • hem çalip hemde bu kadar kötü hale nasil getiriyorlar anlamiyorum.
  • bence bu siteyi bize espri yapmak için falan yapmis birileri
  • ayni sayilmaz menüde mause over kullanmamis...
  • sanirim ustteki image'i calamami$
  • altina copyright ini bile eklemis..
  • bence de tamamen çalmamis. bi oran verirsk söle bi %60 felan yapmis.
  • Beyler farkindamisiniz, siz suç üstü yaptikça, sahipleri foruma üye olup, savunmaya geçiyorlar. Bu gidisle
    1000 üyeyi çabucak geçecegiz. Ha gayret ha !
  • bu ne hiz 1 saat icinde toptan dizayn degisikligi
  • ne alakasi var istanbulcaht ile berlinin
  • abooooooooov, ayni benim yaptigimdan. !Anne benim aldigimdan almislar.!
  • sana da link atmis arkadas
  • Internette hirsizlik diye birsey yoktur, amaç karsi tarafin emegini hiçe saymak ve yabanci dil sorunu yasayan
    vatandaslarimiza amme hizmeti yapmaktir =)
  • Bir tek kendilerinin coolhomepages'e baktiklarini zannediyorlar herhalde.
  • esinlenmek mi? esinlenmek buysa bayagi ugrasmislar o zaman
  • Bilim adamlari ugrasa dursun , bizimkiler çoktaan çözmüs clonlama isini

bir maniyle mesajimi noktalamak istiyorum:

siteler yapilir anlayana,
anam aglar sitem calininca
cengiz oglan derki site calmak cok ayip, yani ne bilim, cok kötü biseydir,
Allah sabir versin zoque\'culara

Mesaj cengiz tarafından 04.11.2002 (12:58) yeniden düzenlendi..
cengiz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 07.03.2001   #2 (permalink)
blur

blur's Avatar

Yer: istanbul
Bu nedir yahu...

Artık çalıntı sitelerde yöneticilere de mi sansür uygulanıyor...

Hiç birşey anlaşılamıyor, bu foruma bir çözüm bulsanız artık sayın yöneticiler
blur şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 08.03.2001   #3 (permalink)
aftermath

aftermath's Avatar

Yer: İzmir, TR
sansur degil,
cengiz\'in asteriks (*) karakterlerini kullanmasinin amaci o bolumun her mesajda farkli olmasi.. Joker konumunda yani.
Old 09.03.2001   #4 (permalink)
cengiz

cengiz's Avatar

Yer: Frankfurt/City
aftermath\'in dedigi gibi. ayrica amacim eski olaylari hatirlatip ortaligi gergin hale getirmek degil, yazilmis bazi ilginc mesajlarin cogunu bir araya getirmek, ve biraz gülmekti
önemli olan yazilanlar, sitelerin adreslerini bu nedenden dolayi belirtmedim
Kapalı Konu

Etiketler
nostalji

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 14:09.