|
|
#1 (permalink) |
|
Çalıntı Siteler için...
Bilmiyorum bu bizi aşar mı ama çalıntı siteler için protesto e-postaları hazırlamak işe yarar mı? Yani zoque standart bir yazı hazırlasa ve bunu bu siteye koysak her çalıntı sitenin (sözde) tasarımcısına önceden hazırlanan e-posta'yı mail adresimizi girerek otomatik e-postalar atsak. Ya da bunun gibi birşey... Ne kadar işe yarayacağı tartışılır ama böyle bir sistem getirip internet'te etik işini başlatabiliriz. Sadece aklıma geldi. Sonuçta ben tasarımcı değilim ama buna emek verenlerin arkasında olmamız gerekir. BBOZ gibiler gidiyor elden
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
insanlara biz bir şekil yönlenip böyle bir tepkiye kalkışırsak bu insanların bundan ders alacağını düşünmeye çalışıyorum başaramıyorum.. daha farklı bir tepki olmalı bence..
aklımda bir fikir yok, ama bu yönde bir çalışma zoque 'nunda dediği gibi bir kara liste ile anca başaçıkılabilinir.. hazırladığım bir dosya var fakat yetersiz kalacağına.. ve şimdilik arkalarından koşarak yetişebileceğime inanmıyorum.. ama osman elbet bir gün Berlin'e dönecek.. (savulun diyecegim) gerçi bu seferde derslerden vakit kalır mı bilmem.. osman konusur durur böyle kendi kendine.. bir cümleyi bağlayamazsanız haliniz benim gibi olur işte.. tööbe tööbe ya..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!