Zoque.Forum
»
Css Birlestirme.
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Css Birlestirme.
Arkadaslar bir türlü yapamadim.
bunlari 1- } A:link { COLOR: #6666cc; text-decoration: italic } A:active { COLOR: #6666cc } A:visited { COLOR: #666699 } A:hover { COLOR: #D087AE ; text-decoration: underline } Bunun icine koycam 2- .xcoder { font-WEIGHT: bold; font-SIZE: 10px; CURSOR: hand; COLOR: #336666; font-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none } Yani ikinci gibi yapmak istiyorum nedeni ise basit sitede CSS kullaniyorum. ama yukaridaki gibi yaparsam bü tün linkleri etkiliyor ama ben sadece o bölümdeki linklerin rengi degissin istiyorum yani class=xcoder yazdigim zaman o zaman sadece o bölümün renklerini linklerini 1 deki gibi yapcak. 2 deki renkler fontlar silincek sadece 1 dekini 2deki formatda gibi yapmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Pardon baslik sadece CSS olunca göremedim herhalde.
Bu Sekilde oldu a.pembe:link { COLOR: #6666cc; text-decoration: italic } a.pembe:active { COLOR: #6666cc } a.pembe:visited { COLOR: #666699} a.pembe:hover { COLOR: #D087AE; text-decoration: underline} İkincisini linkte kullanmak için <a href="http://www.yeyeyeye.com" class="pembe">Pembe</a> Soul yazmis Burada Mesaj Xcoder tarafından 18.05.2003 (01:03) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!