Zoque.Forum
»
CSS ile şu şekilde layout ?
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
CSS ile şu şekilde layout ?
CSS ile resimdeki şekilde bir layout yapacağız ancak önce
(1). kısım kodda geçcek ardından (2). kısım geçecek. yani mesela <div id="1numara">içerik</div> <div id="2numara">menü</div> gibi. Fikirleri olan varsa bekliyorum... // unutmadan burada önemli olan nokta ilk kısımdaki yazının sağdaki kısım bittikten sonra onun altına girip devam etmesi.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Evet zaten siten öyle ancak şöyle bir şey varki benim esas olark isrtediğm önce içerik divinin yüklenmesi.
Yani oradaki (1).numara kodda önce yazılması gereken numara. Yoksa zaten şu an ki sitemde bunu yapabiliyorum bu zaten normal ve basit bir kullanım. Ancak benim istediğiim önce içerik yüklensin > sonra menü yüklensin. CSS sitelerinde vs. bu şekilde bir kod bulamadım henüz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
CSS ile kombine olarak bir parça DHTML kullanılarak yapılabilir gibi geliyor bana, ancak kod ne uzunlukta olur, şu an kestirebilecek halde değilim, biraz araştırayım ben de...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
o şekilde illaki yapılır ancak ben sadece CSS kullanarak bunu düşünüyorum bir imkan var mı diye (expression dahi kullanmadan) ancak sanrıım yok.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Maalesef sadece CSS kullanılarak yapılmasının pek bir imkanı yok gibi gözüküyor...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!