Zoque.Forum
»
CSS üzerine kitap & döküman
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
CSS üzerine kitap & döküman
Merhabalar, bu aralar CSS ile dizayn olayına bayağı bir sarmış bulunmaktayım (ne kadar güzel bir şey olduğunu geç farkettim yazık
)Acaba CSS üzerine yazılmış türkçe bir kitap (ya da türkiyede bulunabilecek yabancı kitap ta olabilir) var mı? CSS kaynakları bölümünden baktığım kadarı ile, verilen linklerin birçoğunda "CSS basic" gibi şeyler (ne nedir, kurallar, ipuçları flm) anlatılmıyor (direk olarak şu olay nasıl yapılır, tab nasıl olur, expand menu nasıl yapılır flm tarzı yazılar..) CSS' i baştan başlayarak ele alan bildiğiniz kaynaklar varsa, yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Saygılar.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: CSS üzerine kitap & döküman
ihtiyacını karşılarmı bilmiyorum ama PUSULA YAYINCILIK 'tan çıkan bir kitap var bende. DHTML ve CSS adında. Yazarı NUMAN PEKGÖZ. ben kitabı 2002 'de almışım
hala yayındamıdır bilemem. kitabın içeriği genelde DHTML üzerine, ama dolaylı olarak CSS anlatılmakta. içinde bide CD-ROM var.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kanada
|
CSS uzerine bir kitap ariyorsan, CSS'in babasi Eric Meyer'in CSS uzerine yazilmis kitaplarini bulmaya calis.
“I’ve been amazed at how often those outside the discipline of design assume that what designers do is decoration. Good design is problem solving.” —Jeffery Veen ________________________________ Altı Üstü Tasarım |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Eskişehir
|
Alıntı:
Kitap CSS i çok temel düzeyde içeriyor diyebiliriz. Daha ziyade DHTML üzerinde durulmuş zaten. Ben Türkçe bir kitap bulamadım. En iyisi yabancı sitelerde bol bol dolanmak. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Hmm, kitap için teşekkürler. Bulup incelemeye çalışacağım. Ama Maxicoder' ın dediği gibi DHTML ağırlıklı ise ne kadar işe yarar bilemem.
Yabancı kaynakları sömürmeye devam öyleyse... ![]() Cevaplar için teşekkür ederim. Saygılar.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yeni bir kaynak buldum...Complete CSS Guide
Kaynaklar bölümünde var mı kontrol edemedim, kitaplar adı altındaki bu başlığa eklemek sanırım daha doğru olur. Not: Linkdeki hata düzeltilmiştir.
Biraz sarı, biraz da kırmızı... Mesaj BuGSuR tarafından 24.09.2004 (19:00) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
http://www.westciv.com/style_master/...ial/index.html |