Zoque.Forum
»
firefox'da, css ve script kullanımı
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
firefox'da, css ve script kullanımı
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: firefox'da, css ve script kullanımı
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
La Haine , sorun sadece sitenin valid olmaması sorunu , CSS kodların için buraya
bir bak istersen... ayrıca drop down menuler haricinde Firefox ve ie ' de aynı görünüyor bende... Mesaj sahip tarafından 17.12.2004 (15:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
iframe zaten standard dışı bir şey Firefox destekliyor ancak tam diyemeyiz sanırım buna. Genel olarakta kullanmak zaten iyi bir pratik değil.
CSS konusuna gelince sahibin dediği gibi valid olması ile ilgili bir konu ama zaten browserların CSS render konusunda ciddi sıkıntıları var. CSS li tasarımlarda birmçok browser ile yapım aşamasında kontrol etmek en sağlıklısı. Bir de bariz bir şekilde bazılarının tanıyıp bazılarının tanımadığı şeyler var mesela IE max-width i yok sayıyor yanlış hatırlamıyorsam vs. Yada IE expression()varken diğer hiç bir browser da yok
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
scrollbar stilini normal olarak da desteklemiyor zaten.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
teşekkür ederim,
bir de yanlış anlamıyorsam; "iframe için yapılmış scroll scripti'ni bilmiyor" diyorsunuz? anti-pop'da çalışıyor, yanlış mı anlıyorum?.. sahip ayrıca teşekkürler; baktım.. ama anlamadığım birçok şeyle karşılaştım.. "ALT'ları koymamışın!"a kadar, pekçok uyarıyla karşılaştım, neredeyse her satırda hata varmış.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
ben HTML için validate ederken , hataların en üsttekinden başlıyorum, tek tek düzeltiyorum.
sonra hem Firefox, hemde ie ' de nasıl göründüğüne bakıyorum. Mac için bakamıyorum ... validatorda alt şart , her image tag' ın içine alt konmalı ... alt="buraya en az 5 karakterli bir tanım gerekiyor" gereksiz kodları temizlemeye çok faydalı, bir çok atamayı da CSS dosayasının içine kaydırmak bir çok sorunu çözüyor. kolay gelsin , sen yaparsın bu işi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!