»
CSS ile Height 100% Problemi
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
CSS ile Height 100% Problemi
Yapmak istediğim aşağıdaki salt HTML kodunu TABLE kullanmadan div kullanarak CSS ile oluşturmak. PHP Code:
Ne yaptıysam beceremedim. Bir yardım eden olursa bol bol duacısı olacağım
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: CSS ile Height 100% Problemi
Çok yardımcı oldunuz sağolun ben de bu arama nerde diyip duruyordum !!! : p
Merak etmeyin zoque 'da dahil olmak üzere onlarca siteyi yüzlerce sayfayı araştırdım. Ama maalesef bulamadım. Belki ben bulamadım (ki muhakkak öyle) ama sonuçta bulamadım... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
iletişim dillerinize karışmayacağım, ama hoşlanmadığımı da belirteyim. neyse; istediğin kolonların yüksekliklerini eşitlemek için birtakım CSS numaraları var, özellikle de CSS layout üzerine arama yaparsan sırf buna ayrılmış siteler var; incelemeni öneririm. CSS ile ilgili linkler sayfasında bulabilirsin.
hatta http://forum.zoque.net/showthread.ph...377#post164377 sayfasında daha dikaktli bakmanı öneririm.. eşit boyda kolonlar ile ilgili birşeyler gözüme çarptı az önce. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bu başlığın da height100% sorununuzu çözmesi lazım. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Ben mi yanlış anladım, şöyle birşey işinizi görmüyormu;
<HTML> <head><title>Yüzde Yüz</title></head> <body topmargin="0" leftmargin="0"> <table width="100%" height="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td bgcolor="red" valign="top" height="100%"> </td> <td bgcolor="green" valign="top" height="100%"> </td> <td bgcolor="blue" valign="top" height="100%"> </td> </tr> </table> </body> </HTML>
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!