Zoque.Forum
»
CSS / Layer uzunluğu problemi
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Lübeck / DE
|
CSS / Layer uzunluğu problemi
Selamlar..
Sitede yeniyim.. CSS de yeniyim ![]() Hazır şablonlar üzerinde oynamaya başlayarak giriş yaptım.. Fakat tabiki sorunlar hemen ardı ardına geliyor. ![]() Sayfanın ana bölümüne uzunca bir sayfa çağırdığım zaman ana layer'ın uzunluğu sabit kalıyor ve arka plandaki grafik görünüyor.. bir türlü uzatamadım.. var mıdır bir çaresi? Sorunlu kısım zannedersem MainContent.. CSS kodları: HTML Code:
#mainContainer{
width:760px;
text-align:left;
margin:0 auto;
background-color: #FFF;
border-left:1px solid #000;
border-right:1px solid #000;
height:100%;
}
#topBar{
width:760px;
height:100px;
background-image:url(../images/header_bg.png)
}
#leftMenu{
width:200px;
padding-left:10px;
padding-right:10px;
float:left;
}
#mainContent{
width: 520px;
padding-right:10px;
float:left;
}
Bir sorum daha olacak.. Dreamweaver'da önceden hazırlanmış bu bahsettiğim sayfalara görsel olarak hiçbir şekilde müdahelede bulunamıyorum. Bunları illaki kodlarla oynayarak mı düzeltmek gerek? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Lübeck / DE
|
Re: CSS / Layer uzunluğu problemi
Evet kimse yanıt veremeden sorunun çözümünü buldum
![]() Şu yazıda gayet güzel açıklanmış benim istediklerim.. Başkaları da aynı problemden muzdarip ise göz atmalarında fayda var.. http://www.dw.gen.tr/?module=article...&id=258&part=3 |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Re: CSS / Layer uzunluğu problemi
yazıya bakmadımda CSS ler sanırsam benden
![]() http://kirkpinar.eu adresinde de görebileceğin gini hFix diye bir metod kullanarak div boyutlarını fixliyorum kolay gelsin.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!