Zoque.Forum
»
Sitede hata
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Sitede hata
Kişisel sitem Firefox da düzgün bir şekilde açılırken, ie de çok kötü görünüyor. Yan menüdeki bağlantıların, yazıların renkleri ve boyutları çok farklı. Hata nerede olabilir acaba?
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Sitede hata
@ugursamsa siteni biraz inceledim. site Wordpress, template hazır template . Normalde sorun yaşamaman gerekir. Ancak sitenin HTML kodlarından belli olduğu kadarıyla template üzerinde çok fazla değişiklikler yapmışsın. Mesela HTML kodlarında ilk başında aşağıda kısımdaki hata dikkatimi çekti.
HTML Code:
<ul> <!--Link kutusu--> <h2>Tavsiye Kutular<h2> <li> Uzun lafın kısası bu temanın düzenlenmesi benim kanaatimce çok uğraştırır. Ben sana yeni bir template kullanmanı tavsiye ederim. Siten zaten Wordpress. Yeni bir template geçmen bu template'i düzeltmek için uğraşmadan daha az zahmetli olur kanımca.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Sorunun düzeldiğine sevindim. Yanlız sitenin şimdiki teması yerine daha hoş durabilecek bir tema kullanmayı denemen hiçte fena olmayabilir
![]()
- çok lojik bi yer drkb - aklınıza bir fikir geldi. hem de çok fena bir fikir. paylaşın o zaman Mesaj drkloji tarafından 29.08.2007 (23:55) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Siteyi www.ugursamsa.com'a taşıdım ve temayı değiştirdim
![]() |
|