Zoque.Forum
»
Xhtmlmutfaği
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Xhtmlmutfaği
Merhaba arkadaşlar.
XHTMLMUTFAĞI adlı XHTML/CSS dönüştürme servisini açmış bulunmaktayız. Tasarım, işleyiş ve sistem adına sizlerden olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyoruz. Zira bu projemize çok önem veriyoruz. Bu yüzden siz Zoque sakinlerinden geri bildirim almak istiyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler. Mesaj fatihturan tarafından 24.10.2007 (21:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Xhtmlmutfaği
Tasarımsal olarak güzel ancak !!!
Neden ücretli ?? Ben sandımki XHTML hakkında destek veriyorsunuz ve ücretsiz şekil de.. Ama 249$ ı görünce şaşırdım. Not : kişisel fikrimi paylaştım, kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok.
Hayattan Zevk, Yaptığı işten Şevk almıyor... Üç, Beş kişinin yaptıgı işi, Bir kişi alıp çalıyorsa o sektör ölü demektir. Mesaj FikretAkın tarafından 24.10.2007 (21:33) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Yanlış yazmışım.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Bence hizmet gayet mantıklı ve aslında çok farkında olunmayan bir ihtiyaca cevap veriyor. XHTML konusunda bir destek yerine yapılan iş aslında genel olarak "Tasarım Uygulama" ki genelde tasarım kısmıya karışan ve tasarımın kötü kodlu uygulamarıyla sonuçlanan durumlara çok iyi bir çözüm.
Fiyat konusunda piyasa şartlarını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu işi yapan başka servisler de olursa rekabet zaten fiyatları etkileyecektir. reklam kısmına ise çok katılmıyorum ancak site ilgili fikir beyan ettiğimiz bu forum başlığında önümüze çıkan örnekler genelde daha teknik siteler olduğu için BELKİ e-ticaret fikirleri başlığında olabilirdi. Yine de proje hayata geçirilmiş olduğu için burası da mantıklı bir yer bence. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() Fiyat konusunda önerilere tabii ki her zaman açığız ancak gerek şimdiye kadar yaptığımız işler doğrultusunda, gerekse de vereceğimiz hizmetin kalitesi ve çeşitliliğinden dolayı, aynı zamanda resmi olarak çalıştığımızı da düşünerek böyle bir miktarı doğru bulduğumuzu bildirmek isterim... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
servisinizin ihtiyaca cevap vermesi, işinizi kaliteli yapmanız ve xhtml odaklı tasarımların artmasını istemenize bir şey demedim ki. hatta bunlar güzel tarafları; ben de elimdeki bazı işleri aktarmayı düşünebilirim.
forumda belki 3-5 kişinin ilgisini çekerim belki, bi de backlink alsam ne güzel diye düşünen insanlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. hatta bu taleplerini açıkaç söyleyip rica etse birşey denmez bile, yardımcı da olunabilir. ama yorum isteyerek gerçek amacını gizlemeyi tercih edenleri gördükçe doğal bir refleks, ifadem. yorumları okuyunca söylediğimin gerçek olmadığını biraz biraz gördüm. bazen ayırt etmek için biraz konuşmak, karşı tarafı tnımak gerekiyor. servis güzel bir servise benziyor; belki tasarımda dikkat edilmesi gerekenler diye bu işleri bilmeyen ajans ya da şriketlere yönelik birkaç eğitici döküman koymak, sitenin erişilebilrliğini ve ürünün tercih edilmesini artırabilir. kolay gelsin, ps: bu arada Paypal ödeme seçeneğini de koymanızı, ingilizceyi de eklemenizi öneririm. çok daha başarı getirir. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Paypal ödeme seçeneği zaten bulunmakta, sipariş esnasında seçilebilmekte. Sanırım gözünüze çarpmadı. İngilizce ve Almanca seçeneklerini düşünüyoruz, ancak öncelikli amacımız Türk pazarındaki bu eksikliğin büyüklüğünü görmek ve onu tamamiyle gidermek... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| css , web , web standartlari , web tasarim , wordpress , xhtml , xhtml mutfagi , xhtmlmutfagi |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali |