»
Css ile uyarı
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Css ile uyarı
Herhangi bir formda doldurulmayan eksik yerleri belirtmek için <input type=text> için csslerinde oynama yaıp kırmız renkli olmalarını sağlıyorum. Buraya kadar hepsi güzel... Ama radiobutton ve checkboxlarda nasıl birşey yapabiliriz. doldurmadıklarını belirtmek için...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Anlatmak istediğim şey tam olarak bu değildi DeathPool senin dediğin seyi yaptım ama bana lazım olan combo boxları ve radio butonların şeklinide değiştirebilmekti
text ve textboxları biliyorum zaten
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
CSS Değilde elimde style kodları ile yazılmışları mevcut CSS dökemedim zamanım yoktu
//Radio button için <input type="radio" value="V1" checked name="R1" style="border-style: solid; border-width: 1; padding-left: 4; padding-right: 4; padding-top: 1; padding-bottom: 1; background-color: #FF0000"> //Combo Box için <select size="1" name="D1" style="border-style: solid; border-width: 1; padding-left: 4; padding-right: 4; padding-top: 1; padding-bottom: 1; background-color: #FF0000"> <option>asdasdas</option> <option>sadasdasd</option>
|
Zoque'a hoşgeldiniz!