Zoque.Forum
»
dreamweaver ve css
|
| CSS CSS ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
dreamweaver ve css
selam
benim problemim Dreamweaver da CSS yaratmakla alakalı ben sayfamdaki linklere verdiğim hover renklerini farklı farklı vermek istiyorum bunuda class kullanarak yapıyorduk ancak ben Dreamweaver da class ları ayarlayamadım yani bir class yaptım .kepçe birde genel bir hover standart linkler için a:hover benim istediğim .kepçe ye ayrı hover vermek nasıl yapabilrim? |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Yarattığın yeni stiller dw'ın styles penceresinde görünür.
Bir link yarattıktan sonra, ilgili text seçiliyken, styles penceresinden istediğin stile tıklarsan direk o stile sahip olur. Stil sahibi siteler için dw! ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Menülerden
Window > Styles Penceresini açmakla işe başlayabilirsin. Op pencereden styles ları yönetebiliyorsun. a:hover sadece kepçeye yapman için a.kepce:hover yapman gereki 4 kullanıyorsan bunu CSS' yi açıp koddan değiştirmen gerecektir. Eğer MX kullanıyorsan hemen a:hover yazan yere kendin ekleyebilrisin... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!