|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
12.[pstenıs]
Forumda son günlerde pixelart üzerine bayaa konuşuldu herhalde. Bende dedimki pixel ev yapalım[PİXELCİTY OLMADI BU OLSUN BARİ ]Neyse aşağıda benim getirdiğim konum var. PSD dosyasınıda çekebilirsiniz. Evin çook eksiği var.Diyorumki şöyle güzel bir ev yapalım. Bahçesi havuzu olsun. Uğraşan olacakmı bakalım ![]() KOLAY GELSİN PSD DOSYASI |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ben varım..
Ama belli sayıda insan biriksin sonra başlayalım diye düşünme.. Evi sen yaptın ama boşver, onu hazır buldun diye düşünelim bunlan sonra yapılması gerekenleri aramızda eşit paylaşalım.. Her katılana elimizdeki parçalardan birlerinii veririz.. böylece hiç olmazsa bu evin biteceğinden emin oluruz )Tabii hep birden bir katılım olacaksa bu teklif geçersizdir... eeeee, biraz gaz, biraz gözdağı vermek lazım )
Mesaj malina tarafından 07.08.2003 (09:02) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Bende Varım diyeceğim ammmaaaaa ... süreklilik garantisi veremiyorum.
![]() Bu sabah konuyu okuduktan sonra acep yapabilmiyim diye biraz kasayım dedim, çitlerle çevrili bir bahçe ekledim. Bu benim ilk pixelart deneyimim oluduğundan, pek süslü bir bahçe olmadı ... ![]() PSD dosyası Şayet herkese bir görev verilip evin inşaasına öyle devam edilecekse, belirttiğim gibi süreklilik garantisi veremeden "Bende varım" diyorum. ![]() Ayrıca Balkon biçimsiz duruyodu, bende balkonu sattım onun parasıyla çim ve çit aldım, paspasın parasını cepten ödedim ![]() (pixelart çalışmak cidden keyifliymiş )
Ars longa vita brevis * pixage.net:geometrik senfoni | işleyenkulak:kulaklar pas tutmasın flickr:bir insan bin enstantane | macline:mac'te multimedya Mesaj pixage tarafından 07.08.2003 (17:11) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
pixage gerçekten güzel olmuş ilk çalışmaya göre walla
![]() Şimdi 3 kişi olduk. Bir gün daha bekleyelim başlayalım diyorum. İsterseniz evin temelinide yeniden baştan atalım. Şöyle 3 katlı havuzlu birşey yapalım isterseniz Buarada paspası nereden aldın pixage Pahalıya patlamıştır sana
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aslında , bende eve kaçak kat çıksamıydım diye düşünüyordum. Şöle tuğlaları açıkta, boyasız sıvasız bir gece kondu havası versemiydim acaba
![]() Neyse , biz şu evleri yapalım bi, biten evlerle şu "pixelkondu kent" projesini hayata geçiririz sanıyorum ![]() Bu arada paspas'ı Bauhaus'tan aldım, hakiki yılan derisiymiş, nakit çıkışmadı, bende kredi kartının limitini zorlamak zorunda kaldım
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Umut aynı evi yapmasak.. Mesela ben çiçek ekicem bahçede yer yok
) Hani şu dikey ev vardı ya (sitenin adını unuttum) onun yatayını yapalım mı? Sahile dizilmiş evler projesi? Hem dikey projeden daha çok olanak sunar bize, çünkü çok farklı tip evler yanyana dizilebilir arada çocuk bahçesi boşlukları olabilir, işhanları vs... Bir evi gerekirse birkaç kişi yapabileceği için, zamanı çok olmayanlara da yük olmaz... Sadece bir ağaç yapanınkini de ekleyecek yer buluruz, hızını alamayıp evin tümünü bitireninkini de ![]() ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Malina bencede haklisin ama bir tane taslak yapalım ona göre evini herkes yapsın.
Malina taslağı sen çıkarsan ![]() Çünkü ben yanlışta anlamış olabilirim. Ama iyi yolda ilerliyoruz herhalde. İlk taslak gelsin sora sitemizin açılışınıda yapalım
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!