|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Senin odan hangisi ?
kocaman bir mekanı odalara bölmüşler, hepimiz bir tanesini kiralamışız.. İçini de şu anki yaşadığımız ya da hayalimizdeki gibi döşemişiz.. Yaşayıp gidiyoruz :)) Sonra bir gün birisi üstteki çatıyı kaldırıyor, bütün odalar ortada :)) Bizim yapacağımız bu son hali.. Sadece bir oda yapmanız gerekmez ama yapacağınız odaların birbirine bitişik olması gerekmektedir.. Tabii tümü için oda kelimesini kullandığıma bakmayın, yatak odası, çalışma odası, hobi odası, müzik odası, salon, mutfak, banyo yapabilirsiniz... Yaptıklarınızı transparan gif olarak kaydetmeyi unutmayın ! Buraya koyacağınız bitmiş odalarınızı alıp eklerim :) (odalarınızı kaydederken, burada kullandığınız nicki yazın) Oda tipleri yazacak fikir bazında da katkıda bulunursanız sevinirim :) Mesaj malina tarafından 20.09.2003 (17:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
pixelcity oluşturma projesinin başından beri takip ediyordum. İçinden çıkılamaz hal almasına çok üzülmüştüm. Ancak bu proje çok daha güzele benziyor. Yükseklik belli, alan belli. İnşallah bu kez güzel şeyler ortaya çıkar.
Tek bulabildiğim kusur odalar arası bir bağlantı olmaması. (Belki de olayın sırrı buradadır.) Şimdi benim de içimden bi oda tasarlamak geldi, hadi hayırlısı... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Pixelcity projesi devam ediyor. Fakat benim üniversitede işlerim çıktığı için bu aralar uğraşamadım.
En yakın zamanda bir sonuca bağlanacak. Emin ol ![]() Buarada yeni projede hayırlı olsun. Ama benim odam biraz zor yapılır herhalde(çorapları çizemiyorum )
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!