Zoque.Forum
»
3 Adet Problem ..
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
3 Adet Problem ..
1. WebCam (Robotics LifeView )
uzun zamandır sorucam hep unutuyordum. sonunda soruyorum. webcam buğulu gösteriyor. ve bir anda oldu. temizlemeyi denedim olmadı. yere attım tekmeledim yine tık yok içini mi açsam, napsam ?2. Casio Foto Çeken Saat Casio'nun foto çeken saati bulunmakta. (renkliden bir önceki model) pc'ye direk bi bağlantısı yok, Infrared Devices ile bağlantı kuruluyor. Tanıttım çihazı lakin çektigim fotoları yollayamıyorum. kullanan yada bilgisi olan yada kullanan var mı ? 3. Kodak Digital Foto önceden bi konu araciligi ile sormuştum ama cevap gelmedi. bende kodak digital foto makina var ama bağlantı kablosu kayip. usb bağlantılı degil. benim sorum; baika ne tür bağlantıları var ve bağlantı kablosunu nerden satın alabilirim ? yardımlar için şimdiden teşekkürler..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
. lifeview in 100 modeli çok berbat bir webcam zaten. webcam hevesi olanlara birebir
programı sil yeniden kur belki ayarları varsa onlarla oynamışsındır ya da alternatif programlar kur.... başka bir bilgisayarda tekrar tanıt. belki sorun senin bilgisayardadır. ... bi arkadaşından kodak kablosu bul ![]() bunlar sadece ilk akla gelen öneriler ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!