|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Laptop Tavsiyesi Lütfen...
Arkadaşlar 5 gün içersinde şirketimize bir dizüstü bilgisayar almak zorundayız... gerekli bütce var ama bilgi konusu tartışılır... sizden istediğim kullandığınız veya bilgi sağibi olduğunuz bir marka model varsa yardımlarınızı bekliyorum bunlar zorunlu *Integrated 56K/V.92 modem & 10/100 Ethernet *dvd cd-r *15" veya 17" *40 üstü hdd |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bu ara ilginç bir kampanya vardı. ASUS firması 1249 dolarlık notebooklarını 999 dolar+kdv ye sattı. Bilişim fuarı boyunca ve en son 16 Eylul'de satıldı.
Bir arkadaşım aldı. Şu anda memnun. Güzel bir makine http://www.asusturk.com/news/2003/A2indirim_basin.htm adresinde inceleyebilirsiniz. Not: Kampanya hala sürüyor demişti arkadaşım ama yanlış olabilir sorarak öğrenebilirsiniz. HD 20 Gb. Ama fiyat farkı belki buna değer.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ben henüz bir tane Hundai 15" aldım, gayet güzel. Ekran kartı biraz kötü. Onun harici gayet iyi 1100+KDV,
Maalesef internetten bilgi bulamadım ki sayfa vereyim. Birde alırken compaq' ın çok güzel modelleri vardı onu da tavsiye ederim.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
The new 17-inch PowerBook G4. Featuring the largest, most spectacular display ever to grace a portable, miraculously engineered into a 1-inch-thin notebook that’s ultralight (just 3.1 kg), ultradesirable — and starts at A$5499.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ben de yeni dizustu bilgisayar aldim onun ici birazcik piyasa arastirmasi yapmistim. Fujitsu tecih etmedim cunki ankara'daki servisleri bes para etmez dediler. İstanbul'a filan gonderiliyormus ciddi bir problem yasandiginda ve geri donmesi cok uzun suruyormus. Fujitsu'ların yedek parcalari cok pahali ben de ne yaptim ettim bir mobil islemcili Compaq aldim (Evo N800v).. 15" monitor 4.2GHz islemci 512 Ram 40GB HDD ATI Radeon Pro 7500 ekran karti , DVD/CD-RW combo bir suru de ıvır zıvır.. Fiyat yazmıyorum cunki fiyatlar cok fazla degisiyor... Tavsiye mi? Kesinlikle almalısın...
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!