»
Microsoft kablosuz klavye ve fare
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Microsoft kablosuz klavye ve fare
pil olayı yüzünden asla kablosuz bi alet almayı düşünmedim. onun yerine mouse olarak mis gibi mx500 aldım, hayatımda kullandığım en rahat mouse bu. klavye arıyorum şimdilerde de a4tech keyworks office var elimde fakat o sıralar eski klavyem bozulduğundan aceleyle almıştım bunu. üzerindeki office tuşları felan hiç kullanmadığım halde varoluşlarından dolayı rahatsız ediyorlar beni Az önce logotech ana sayfasından Logitech diNovo Media Desktop ürününe baktım da klavyesi tam benim istediğim gibi ama bluetooth ile çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
ben bir seneyi askin süredir bunu kullaniyorum. herhangi bir problemle simdiye karsilasmadim. memnunum.
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
bendeki ürün: http://www.teknosa.com.tr/item_img/125200025.jpg kablosuz oluşu çok rahat. optik oluşu ise süper. ms tasarımı ile birleşti mi, hmm. değmeyin keyfime. mouse cuk diye oturuyor insanın eline.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
selam,
ben de mouse ve klavye almayı düşünüyorum. sağolsun, gameover'ın da yardımlarıyla 2 ay önce kadar yeni bir bilgisayar aldım. siyah bir cihaz : ) samsung 753dfx, açılırken tiz bir ses çıkartsa da, o da siyah ve çok güzel.. ama daha kullanışlı, mouse ve klavye almak istiyorum.. baktığım klavyeler de "yeni" bir trend oluşmuş, o da; virgül'ü, back'in yanına koymak.. sıklıkla yazı yazdığım için çok garip geliyor, alışamıyorum / alışmak da istemiyorum.. zaten back tuşu da, diğer "kare" tuşlar gibi.. hmm bir de, "anlamsız" turbo tuşu'm var bu klavyede.. mouse içinse, bir karar veremedim.. "sezgisel" olarak {ya da öngörüsel diyeyim, mistik olmasın} pilli mouse bana da sempatik gelmiyor ama,yorumlar'dan; memnun olunmayacak pek de bir yönü olmadığını görüyorum.. ama simsiyah bir mouse bulmak o kadar kolay değil.. önerilerinizi beklerim.. görüşmek üzere, |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
La Haine backspacenin yanında , konulması adeti yeni değil uzun zamandır var özellikle oem ürünlerde karşıma çıkıyor ve benim en nefret ettiğim tuş takımıdır. program yazanlar bilir özellikle satırsonuna noktalı virgül koymanız gerekiyorsa bir süre nereydi diye bakıyorsunuz.
Microsoftun normal kablolu optik setini önerecem ama onun da tuş takımı o kadar iyi değil insert printscr pause break scrlock filan aynı tuşa vermişler f lock diye bir tuş koymuşlarki bazen kalvyeyi açı onu tuşun bölümünü lehimleyesim geliyor. Onun dışada iyi bir klavye tuşların kullanırlığı iyi (yumuşaklığı yüksekli filan) RF leri önermeyicem kullananları gördüm pek memnun olan yoktu. Pilden dert yanıyorlar genellikle birde birden fazla rf aynı yerde kullanıldığında frekansları karışıyor yan masadan senin imlece müdahele edebiliyorlar
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
evrensel, ben sana şöyle birşey önereyim:
http://www.logitech.com/index.cfm?pa...7&languageid=1 bluetooth dan çalışan süper bi klavye & mouse ikilisi. biraz tuzlu ama siyah ![]() eğer olmazsa, http://www.logitech.com/index.cfm/pr...DE/EN,CRID=483 adresinde yine logitech'in ürünlerini bulabilirsin. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Mouse önerisi olarak http://www.chic.com.tw
bugüne kadar kullandığım en iyi optik mouse. tahminen 3 senedir kulanıyorum ![]() Gri kırmızı şık ama benimkinde elimin izi çıktığından dolayı orjinal bir desen oluştu. Ancak şu an TR de bu modeller ve Chic pek yok sanırım.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
http://www.hepsiburada.com/product.a...S26NLXGA500439
a4-tech bir klavye-fare seti aldım. kavye solaklara göre tasarlanmış. işlerimin yoğunluğu nedeniyle 5 günden bu yana ancak bugün kullanabiliyorum. Geldiği gün tanıttım hemen. bir sorun yaşamadan kurulumu tamamladım. fakat kullanamadan terkettim bilgisayarımı. ancak akşam test etmeye vakit buldum. yarım saat kadar çalışmıştım ki kahve molasında, kahveyi alıp gelene kadar ne olduysa, fare imlecini kitlenmiş buldum. kıpırdamadan duruyordu öyle. sürücülerini silip yeniden tanıttım ama olmadı. mecburen eski fareme döndüm. pazar akşamı evdeki bilgisayarıma tanıttım fareyi. sorunsuz çalıştı. sanırım sorun eski kablolu faremin de a4-tech olması. iş yoğunluğunda böyle bir risk alamayacağım için şimdilik fare beklemede. klavyer ile ilgili tuşların yerlerine alışma zorluğu çektim biraz. virgül sağ şiftin sağında, esc nin olduğu yerde scroll lock var.. bunlar bir yana sıksık caps locka basıyorum a harfi yerine. ama bugün oldukça iyi durumdayım. tuşlar çok rahat ve hafif daha basarken alıyor. geniş alanda test etme şansı buldum (tiyatro salonu) 9 metreye kadar sorunsuz yazı yazabildim. 10 metrede artık iyice yavaşlama söz konusu. 11 metreye kadar uzaklaştım. sonrasında yazmaz oluyor. Alışınca vaz geçebileceğimi sanmıyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!