Zoque.Forum
»
Microsoft kablosuz klavye ve fare
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Microsoft kablosuz klavye ve fare
merhaba,
Forumda aradım, ilgili konu bulamadım, yazıyorum o yüzden. Belki çoğunuz "Günaydın" diyecek ama geçen hafta Microsoft kablosuz klavye ve fare aldım, inanılmaz güzel cihazlar. Başka herhangi bir ürün kullanan ve memnun olmayan herkese tavsiye ediyorum. Dediğim gibi, günaydın diyenler olacaktır mutlaka ama halen benim bir hafta önceki halim gibi kıvrananlar için yazıyorum. Uzun süre dizüstü klavyesi tarzı , ince klavye aradım, sonunda Jaguar marka bir klavye aldım, incecik.Daha ikinci gün iade ettim, bu kadar uyduruk bir şey görmedim hayatımda.Sonunda yüksek tuşlu da olsa Microsoft'unkini almaya karar verdim, iyi ki de öyle yapmışım.Çok çok rahat. Tek sorun, tek tekerlek olması, ben A4'ten alışmışım 2 tekerlekliye. Aklınızda bulunsun... İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Microsoft kablosuz klavye ve fare
İnce klavye arıyorsan Witkey dene gayet güzel klavyeleri var. Tek sorunu ok tuşları ana tuş setiyle bitişik yapıyorlar...
Microsoft mouse hakkaten güzel ama tek scroll tuşu bana da yetersiz geldi. Birde altta top olmadığı için sanki yere yapışmış gibi oluyor mouse'u durağan halinden bir yere çekerken ufak bir yapışma kuvveti hissediyorsunuz. İnce işçilik olan fotoğraf işleme veya vektör çizimlerde hissediliyor açıkcası... Pil bitmesi veya algılama eksikliği sorun yaratabilir diye kablosuz aletlerden almıyorum, özellikle mouse pili zayıflar da teklemeye başlarsa deli olurum çünkü. O konularda nasıl aletler bi yorum yazar mısın? sAOL |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kablosuz klavye/mouse kullanımı oldukça rahatlık verici ama ben optiklerden nefret ediyorum
kullanacaksam radyo dalgaları ile çalışanlarından alırdım. -şu anda kablolu sistem kullanıyorum-pil meselesine gelince, hangi marka olduğunu hatırlayamadım, optik wireless mouse alıcı kısmı doğal şarj adaptörü aynı zamanda. işin bitince üstüne koyuyorsun, şarj oluyor kendi kendine ha, acil kullanımlar için, 15 dakikalık şarj 1 gün filan yetiyormuş. bulursam markasını da yazarım./. buldm : http://www.pcworld.com.tr/doc.asp?id=52
"oturduğum mahallenin yolları çamurluydu, boyalı ayakkabı giysem bile, o yollardan geçtikten sonra çamurlanmamaları mümkün değildi. hayatım da böyle." yılmaz güney http://www.sipidik.com Mesaj absconder tarafından 27.01.2004 (17:55) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ben açıkçası toplu olana göre çok daha rahat buldum.Tabi çizimleri tabletle yapıyorum, o yüzden çizim konusunda fikrim yok ama genel kullanımda eskisine göre daha rahatım.
Pil için bir şey diyemeyeceğim, daha çok yeni. Algılamama içinse şöyle bir sıkıntı var.Bazen bazı yazılımlarda harfleri yazmıyor ya da bir basınca 2 3 tane yazıyor ama bu durum diğer yazılımlarda olmuyor, o yüzden klavyeden mi bilemiyorum.Ben başka şeydendir diye düşünüyorum ama bu sete geçtikten sonra olduğunu da belirtmekte fayda var. Bahsi geçen şarjlı markanın A4 Tech olması lazım. Yine de genel olarak çok memnunum. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
@kalvinhobs, yukarıda verdiğim makaleden :
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar, fikrimi tamamen değiştirmiş durumdayım, kablosuz aldığım için bin pişmanım.Microsoft'a güvendim, atlama olmaz diye ama maalesef.
Farede hiç problem yok ama klavye çıldırtıyor beni 15 dakikada bir alıcıyı yerinden oynatmam gerekiyor.Bastığım tuşları algılamıyor, bir tane basıyorum 5 tane yazıyor, shift2in birisi çalışırken, diğeri çalışmıyor, tuş bozuk değil, alıcıyı oynatınca diğeri de çalışıyor vs.Keşke kablolu alsaydım.Başta tavsiye ettiğim için de üzgünüm, inşallah ona güvenip alan olmamıştır. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul/karaköy
|
bende kablosuz klavye mouse seti kullanıyorum ama ben memnunum
neden? a4tech in web sitesine girdiğinde iilk karşına çıkan ürün varya bizim piyasada 65- 70 milyona falan veriyorlar onu kullanıyorum. pil olayına gelince 6tane şarjlı pil ile geliyor, pil şarşı için rf alıcısı usb şarş ile adapte olmuş bi şekilde bi yandan kullan bilg. biyandan şarj et pilini.kullanıma göre 25-35 gün değişiyor.alıcıyı koy masanın üstüne zaten rf. oldu bitti. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!