Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Donanım/Hardware » islemcimdeki bi sorun!

Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 03.02.2004   #1 (permalink)
yusufcantürk

yusufcantürk's Avatar

Yer: istanbul
islemcimdeki bi sorun!

yaw 1 seneye yakın süredir pc mi açarken işlemciden yada fanından bi ses geliyor. neredeyse windows açılana kadar geliyor ses.

bende bi çıkarıp bakim dedim ama işlemcimi ağızsız vida ile takmışlar sanki. vida yok üstünde. varda tornavida girmiyo

yada socket li dir. ama bilmiom öylemi deil mi?
biraz çektim baktım gelmiyor. zorlamadım bende..

ne yapmam lazım? lütfen yardım edin..

bide elinde temşz ve ucuz 128,256 yada 512 mb 100mhz lik sdram olanlar bana ulaşırsa sevinirim.
not : mailim çalışmıo.. özel msj atarsanız hergün kontrol ediyorum..

şimdiden teşekkürler
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 06.02.2004   #2 (permalink)
wanadoo

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz
Re: islemcimdeki bi sorun!

soketlıyse acması kolay olur kasadan gelen seslere gelınce fanlardan kaynaklanıyor olabılır
wanadoo şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 06.02.2004   #3 (permalink)
inanyus

inanyus's Avatar

Yer: ankara

Kesinlikle fandan ben de aynı sıkıntıyı (gürültüyü) bi süre çektim en temizi yeni bir fan almandır.
Makina yağı felan deneme ses kesilmiyor.

Fan ve işlemci sökerken de sağında solunda tırnaklar veya itmeli çekmeli yapılar olması lazım. onlara bastırıp çek (aman dikkat )
inanyus şu an çevrimdışı  
Old 07.02.2004   #4 (permalink)
heady

heady's Avatar

Yer: İstanbul

Bende de aynı ses vardı... kasayı bir iki kez tokatladıktan sonra geçiyordu... şimdi de ses kesildi... ne niye ses çıkardığını anlayabildim ne de sesin niye kesildiğini.
Old 09.02.2004   #5 (permalink)
chopsuey

chopsuey's Avatar

Yer: İstanbul

Aman dikkat sözüne çok katılıyorum Ben geçen sene PIII666 işlemcimi çıkartırken 1 adet ayağını kırdım. Böylece işlemcimin son kullanma tarihi geçmiş oldu... Sonra bir celeron 500 işlemci aldım allahtan onun ayakları daha kalın kıramadım. İsteyen olursa veririm işlemciyi çok uygun bi fiyata hatta bedavaya .... Bugün formumdayım... Benim AMd 2500 üm var artık eski işlemciler bana lazım olmuyo.. Sebebini belirtip yararlı bir iş görüceğini söyleyen arkadaşlara seve seve bedava veririm (işlemciyi!!!).. yanında ayağı kırık olan PIII 666 işilemciyide veriyorum oda bedava ... ne işinize yarar bilmem ayrıca 2 adet 56K modemim var ... hiç bir işime yaramıyor... ADSL aldım ama geldiğim yeri unutmuyorum )) ben halk çocuğuyum bi aralar 56K ile linux ü indirmeye çalıştığım olmuştu... evet boş bir çabaydı ama en azından denedim.. Ayrıca baya bi çalışmayan parçam var çalışmayan parçaları tamir edebileceğini düşünen bi arkadaş varsa .. onlarda bedava
chopsuey şu an çevrimdışı  
Old 09.02.2004   #6 (permalink)
yusufcantürk

yusufcantürk's Avatar

Yer: istanbul

verdiğiniz bilgiler doğrultusunda fanımı çıkartıp temizledim. ses bi nebze azaldı. en kısa zamandada yeni bir fan alıp takacağım. hepinize teşekkürler..
Yanıt

Etiketler
sorun , islemcimdeki

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 14:03.